Wednesday, May 12, 2010

KONTES AKU . MUNCUNG & GEDIK


Baeklah..yani saja² nak buat kontes yg bole buat korang² semua best apabila bercanda di rumah yani ni..almaklumla rumah usang jerp..tunggu masa nak roboh jerp...hehee...taching betul...zzzzz ..hahaha

oke² back to basic, yani nak umumkan yang yani nak buat kontes ala2 gedik tp still mantain comel oke...oke nama kontes ni adalah AKU . MUNCUNG & GEDIK .

syarat penyertaan :
  1. menjadi followes tegar missyaniabdullah.blogspot.com
  2. mesti pix single...capel² direject sama skali..
  3. dalam pix tu mesti muncungkan mulut..hehehe...xkisahla cam ner pun ..nak herotkan mulut pun boleh haih...( trend budak2 skung muncung mulut bila bergamba ..kemain lagi )
  4. anda perlu komen kenapa anda suka pic itu oke
  5. korang kena letakkan pic korang yng kiut miut ( mulut muncung oke ) dalam blog korang then sertakan skali ngan link belog missyani ni oke..
  6. korang kena copy gamba kontes ni & letakkan pic kontes ni di side bar belog korang
  7. sekiranya korang berminat korang leh komen di bawah entry ini oke..no need to komen kat shoutbox..susah...letakkan skali url belog korang..
  8. kontes ini bermula 13/05/2010 until 26/05/2010.
  9. terbuka kepada semua
hadiah² : 2 helai inner two tone oke
tajaan : butik on9 missyani , harga pasaran RM15 sehelai oke

so lau la lelaki yg jadi pemenang ini nanti leh bg kat gupfren or mummy anda oke..

so selamat menyertai kontes yg super duper gedik ni oke..!!!!



* sekadar hiasan * pemilihan kaler xdibenarkan **
inilah hadiah yg bakal dimenangi oleh anda
copy from blog miszkurakurahouse.blogspot.com
*
*
*
*
*

* gambar sekadar hiasan **

jangan lupa komen kat sini bila kamu dah confirm join ek..
senang sy usha belog kamu n tgk pix kamu oke..
lau xsertakan link manyak susah wooo...

42 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

amboi...banyak nye contest dia join...heheh..gud luck

missyaniabdullah said...

HAWA

kali ni sy xjoin..
sy create contest ni..
jom la join

shazika said...

saya tak reti nak wat mulut muncung2 tuuu..
huhuhu

missyaniabdullah said...

shazika...

lom cuba lom tahu..try k

Shila Adnan said...

saya ada gmbr tuu , tapi masalah nak letak gmbr kat sidebar tuu , susah laa =='

Kalau tak letak tak boleh ?
*Maybe akan join contest ni! ^^

✿Lovillea✿ said...

sy mahu juin.. tp usaha mencari mse lapang cr picture molot munchung.. ermm arghh xsabar mahu juin.. tp kebizian melanda.. yeh yeh

Nur Hawa Mohd Zin said...

ada rasa nya gmbr muncung..n gedik..heheh...nanti awe cari n edit kasi cantik punya...ok..hehe

missyaniabdullah said...

shila adnan

hehehe
kamu just copy pix contes sy n letak side bar kamu jer..
sebagai tanda sokongan..
after close dis kontes leh remove oke dear..

missyaniabdullah said...

lovi :

ada masa lagi dear

missyaniabdullah said...

hawa
oke xsabau sy nak ttgk muncung kamu panjang mana

Nur Hawa Mohd Zin said...

selamat tak da letak syarat brape cm muncung kalu tidak..parah jugak..huhu

eyQa;)) said...

ahaa ! nnt eyqa try . hee . tp eyqa ta bape phm act . hee

missyaniabdullah said...

eqca

just ambik gamba sambil buat mulut muncung
then buat entry dalam belog eka then link kat blog missyani oke...

Nuraisyyah said...

alamak..asiya xpenah+xreti posing gedik+muncung la..cmne nk msok..?? hahak..pe2.all the best to all yg msok cntest ni...:)

nanie ;) said...

muncung kurg..
kmbung byk..bolehkh?hehe

+akufobia+ said...

aa.lari.tak nak gedikgedik.mesti hodoh gila muka aku kalau gedik.haha.

ellis suriyani said...

ellis dah join..

http://gadis1810.blogspot.com/2010/05/aku-muncung-gedik.html

zAzZa said...

sy join contest ni..(^_^)

http://zazachan.blogspot.com/2010/05/panjang-tak-muncungkuoo.html

jijie said...

missyani.
i masuk k ur contest..ni linknye http://jijiepeggton.blogspot.com/2010/05/muncung-vs-mancung.html
hehe

. Fara Latif . said...

jOin jugak.
hihi~

see ya (=

http://my-lovelyrainbow.blogspot.com/2010/05/aku-muncung-gedik.html

. Fara Latif . said...

sOry sis. sye tukar gmbr. tgk balik ye ;)))

http://my-lovelyrainbow.blogspot.com/2010/05/aku-muncung-gedik.html

shaa bonitaa said...

hi miss....saye da join ur kontest...check out my link...

http://cielodacutiey.blogspot.com/2010/05/kontest-akumuncung-gedik.html

tenks! =)

ilyana kamaruddin said...

sy join gak contest ni,,sile la tgk..ni my link http://ilyanakamaruddin.blogspot.com

little cart00n said...

elie da join jugak..mis yani sila semak muncung elie k..:D

http://eliefibresz.blogspot.com/2010/05/contest-aku-muncung-gedik.html

little cart00n said...

mis yani..gmbar di entry elie sudah ditukar..mintak maaf ye..

sila lihat di bolg elie..

http://eliefibresz.blogspot.com/2010/05/contest-aku-muncung-gedik.html

:N.I.K.H.A.Z.W.A.N.I: said...

Miss yani, sile la ye tgk pic Wani~kik3 Check it up: http://aumomentoujevoulaisecrire.blogspot.com/2010/05/nak-jugak-menggedik.html

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

kite telah menjayakan diri utk join kontes nih..yeay... moh ramai² tgk muncung itik ku..:p

http://gelanifer.blogspot.com/2010/05/kontes-aku-muncung-gedik.html

✿Lovillea✿ said...

ERMMM CUYUNK.. SORI LE LAMBAT BUAT KONTEST NIE..
ASENYE MSIH TERCALON LG X??
KIKIKIKI....

http://myretromonolog.blogspot.com/2010/05/aku-muncung-gedik.html

Nieyoot :) said...

Harap xterlambat lagi utk join.
Hehe :DDDD
klik.klik.

http://nieyoot.blogspot.com/2010/05/aku-muncung-gedik.html

irnie @ ninie said...

waaa.. dri arie 2 teringin nk join contest nie.. tp asyik bertgguh n xsnap2 lg pic.. uhhu.. sempat lg ker?? arie nie da 26.. miss yani,, sbelum kul 12 mlm kan??? ngeh3

cik aiLebiu said...

errrr..alamak! bleh lagi ke nk join? blom kul 12..hehe...jap nk wat..;)

cik aiLebiu said...

saya join klu belum terlambat XD

http://www.ailebiu.com/2010/05/aku-muncung-gedik.html

VaLeriE~LabLAb said...

assalamualaikum..saya dh join contest..hehe=)
sori terlambat byk yer hope leh diterima masuk lg ..
ni link blog saya
http://najhahnajmie.blogspot.com/2010/05/akumuncung-gedik.html

tenkiu dear=)

VaLeriE~LabLAb said...

dh join contest..

irnie @ ninie said...

missyani.. smpat kan nk join lg?? hehe
http://miszirnie.blogspot.com/2010/05/ak-muncung-gedix.html

tia said...

saya join last minute! =.=" baru taw..hehe..

http://crealuvkazz.blogspot.com/2010/05/ola-peeps-aku-datang-lagi-dengan.html

tia said...

lupa dah hantar ke belum... ottoke?

haha..

http://crealuvkazz.blogspot.com/2010/05/ola-peeps-aku-datang-lagi-dengan.html

* MissYaniAbdullah * said...

korang masih sempat oke...

jgn risau..

Rozana Razali said...

http://adzrazali.blogspot.com/2010/05/muncung-ke-ni.html

last minute join.. =)

alfi a.k.a epy (kawaii eiffel) said...

ne pown last min join
ne blog sy...sesudi ler usha ea =P

http://kawaiieiffel.blogspot.com/2010/05/aku-muncung-ku-gedik.html

plumpy girl. said...

hye babe. i nk join this contest. just try my luck.
hhehehe..
this is my link.
check it out yeah? :)

http://cheesecrazier.blogspot.com

or pegi trus kat my entry

http://cheesecrazier.blogspot.com/2010/05/contest-akumuncung-dan-gedik.html

zaikulim said...

ala..tak sempat nak join..