Friday, July 16, 2010

update contes HITAM ITU MENAWAN

salam semua..
maaf sebb dah lama xmengupdatekan belog ini..
bersawang sudah..bz la u ollss..byk sungguh kije..

oke3..terima kasih sebb sudi join contes yg sy anjurkan.
terharu..dpt sambutan cm sambut tahun baru..yiipppiiii

sudah..abaikan kejengkelan saya..
just nak bgtau tentang contes..
maaf sy masih xsempat nak melawat korang yang dah join~!
jgn isau sy akan jenguk korang yerp~!!
oke3
so setelah perbicangan dgn ahli mesyuarat dibuat..
hadiah untuk contes sy tu sy dah tukar.
kenapa yer..!!
sebb sy nak bg pemenang coklat..mcm ni
Photobucket
oke..9 biji coklat yg sgt lazat...
ni dr cilok dr belog kawan sy..
coklat dia memang sedap..!!
ni untuk pemenang pertama
oh lupa : sila abaikan nama itu sebb sy just nak tunjuk example..xder kaitan langsung!!!

2nd place will get
Photobucket
4biji coklat..
design coklat sy yg pilih oke..
just sample saja..
lau nak yg ni pun bole...hehehe

so sy mintak maaf sebb sy terpaksa menukar di saat2 akhir ..
maaf no~~!!

tp sy ckp coklat dia memang sedap!!
hehe..
so pada korang yang xjoin lagi boleh la join yer..
insyaallah lau mendapat sambutan yang tinggi sy akan lanjutkan tarikh peryertaan itu oke..!!!

pat-pat siku lipat sudah lipat silala komen!!

6 comments:

♥ shag ♥ said...

pergh. terliur pulak aku tgk coklat! hahaha.

ni entri aku utk contest tu. saje nak kasi link skali lg :p

SINI

bspotgurl said...

nak komen ape ek - ermmmm i dah join the contest.. pasal change the prize tu, tak kisah sangat .. sebab itu tidak penting :) yang penting semangat join the contest tu, yer tak?

peaNut said...

dh ada pemenang eyh???

* MissYaniAbdullah * said...

shaq :

sabaq no..t kita tgk siapa yg kena..hehee
tq sebb join

* MissYaniAbdullah * said...

bspotgurl :

betul2..
tp sy je nak bg hadiah gempak sikit walaupun xder la gempak sgt..kikik
terima kasih sebb join

* MissYaniAbdullah * said...

peanut..

lom lagi dear..
dis contes masih lagi berlangsung yweeeeeppp