Sunday, November 21, 2010

226 : BILA SI DEWASA GILAKAN CHOKICHOKI



Tarikh & masa : November 21, 2010 Sunday morning
Mood : happy tidak terkata
Background music : Im yours - Jason Mraz



.assalamualikum.



pergh pagi² mcm ni kan best jugak minum ayaq milo kaw² nyer.Nak² ayaq milo had banjir.wah lagila syok no.! ari ni sudeh ahad.malas sungguh mau kerja, cuti lama dowh..berat je badan meks ni...almaklumla menyumbat dengan daging je kan.hua hua hua.


semalam meks seharian dok di rumah.Nak kuaq dengan awk pun, awk kerja so..apatah.membuta,minum ayaq milo banjir ngan makan daging.Hitula yg meks dok rotate benda sama jer.wahahaha.


Semalam tgh meks berbelog, anak cazen meks dtg masuk bilik.Budeks lagi.Umoq 8tahun kot.Entah meks pun xbrapa nak hafal umoq dia.Lantak p la deme.Yang meks nak higlightkan di sini ialah budak tu tengah makan chokichoki.perghh sedap wohh..terai mintak ..oh yes dpt 1 tu pun dah last chokichoki.

Photobucket
* tula chokichoki last, naseb meks dapat *

perghh syok sungguh dok makan chokichoki sambil main internet.Sedar² dah nak hbs.perghh hingga titisan terakhir.Meks suka yg coklat..lau ada yg susu meks xgemor sgt.Meks teringat zaman study dolu kala.meks beli chokichoki makan sambil study.Tyme nak final mesti ada bekal.buat peneman di kala ketensionan.Meks mesti percaya ampa semua mesti suka makan chokichoki ni kan.ala ampa ni malu² plak dah haih.tok sah dok malu la..bukan dengan org len pun , tapi dengan meks je pun.


Kawan meks yang laki ni pun nama Botet pun suka makan chokichoki ni.Berselera sungguh tgk dia makan.Penah budak² kelas meks bawa p studio, meks tgk bukan botet je yg dok kemam ( aik² jgn salah faham plak noh ) chokichoki ni tapi daus, papa bear, joey pun dok tibai sama da.Ingatkan org lelaki ni xsuka tapi layan jugak kan.Gasak la janji sedappppppppp...!! hehehehe..


ampa, apakes! suka ke x? dulu meks suka makan chokichoki dengan roti.Tapi jenuhla nak beli 1 packet baru penuh sekeping roti.hehe.sungguh budeks² meks rasa.Lani pun kalo makan chokichoki rasa seperti diri muda remaja gitu.hehehehe


ada suka chokichoki..?


NOTA KAKI : Baby, good luck for ur interview with puspakom okeh.I'll pray of u.ilysm♥

22 comments:

budakkecik said...

nak jugak....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

LM suka...anak2 pun suka,tapi comot tu yg tak tahan ..huhu

* MissYaniAbdullah * said...

budak kecik :

mmg nak bg kat bdak2 kecik pun..

ambik ni noh..
p main jauh3

* MissYaniAbdullah * said...

LM : hehehe..

semua suka kan..

syok je makan coklat banyak2..
hehehe...
meks ada geng dah haihh

cik ajaib said...

suke2..letak dlm peti ais..sodap :)

* MissYaniAbdullah * said...

cik ajaib :

wah xpenah terai lagi tuh boh dalam peti ais..

nanti nak terai la..
hehe

:))

i am S!L4H.. said...

sy suke choki2 tu jgk......heee

biskut said...

jap lagi nak gi 7E..mana taw ada.nak rasa gak..hehe

Mohd Wakiyuddin Rosnan said...

sy x mnt coklat... sdey kn? hurm...

* MissYaniAbdullah * said...

i am S!L4H

hehehe..i like too dear...

sgt sukess..!!

* MissYaniAbdullah * said...

bskut :


ha pergi deraih..
dekat 7E ada..

jgn beli yg susu xbeshh tau..beli yg coklat..

yummy yummy

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

semua orang suka choki choki hehe

LATEST ENTRY

TAK SEMESTINYA SAMA PASTI ADA YANG BERBEZA

* MissYaniAbdullah * said...

mohd : coklat la best...

Shafawi Hamzah said...

Lama tak layan choki2 hehe...klu dh start lyn mmg addict la huhu

purplekyu^_^ said...

waahh...dah lame x mkn choki2...rindu saat2 tuu...huk2 =p
nk stu choki2! ^^

* MissYaniAbdullah * said...

gadis kampung separa bandar :


kan kan kan..

semua org suka chokichoki..

penuh kenikmatan makan chokichoki

jom jom kita p beli

* MissYaniAbdullah * said...

shafawi :

ehehe..xtahan siap addict lagi..kikikiki

AiDa AzRyN said...

Me too~ like choki2~ ;D

http://www.aidaazryn.blogspot.com/

* MissYaniAbdullah * said...

@purplekyu^_^


ala chokichoki dah habes...

hehehe...dah mcm2 budek2 la plak kita yg dewasa ni kan..kikikikikiki

* MissYaniAbdullah * said...

@AiDa AzRyN


hehehe

:)

meks pun lagi sukaa sukaa sukaa...

hehe

chegu abbas said...

mai sikit......

* MissYaniAbdullah * said...

@chegu abbas

hahaha...dah habes dah...