Thursday, December 9, 2010

239 : URM MEKS KENA MARAH DGN BOS ? ...urmmmm!!



mood : kenyang gila babas..perott gemok giler..!!!


.assalamualaikum.


uits tadi meks kuar lepak² dengan kawan² meks.! depa mai ambik opis.! akmaklumla kan kawan meks yg kerja Setiausaha kat LKIM tu dapat bonus cek oii..so dia ckp nak belanja.! haha.!!pau hbs²an.hah.kita org pergi makan kat KAK ANI SUP UTARA.hadoii tempat meks dgn bf meks p selalu makan.hehe.meks pilih meja yg sama macam selalu kami dok tgk TV.kikiki. tp naseb brader yg selalu dok mai order masa meks dgn bf meks p makan xduty..haha..keje malam kot dia tu.Haha..naseb xterkantoi..sukes!!



meks kuaq dgn golongan yg dah kawen ni payah sikit.Banyak cekadak.Dah lama kot kitaorg xhangout.Dekat sebulan xjumpa.rindu kot kat depa.haha.!! bila dah bersama ni, macam² la gosip yg ada.Dari yg semasa sampai ke dalam kain kot.wakkaka!! terok depa! dok crita bab² kawen tp meks cool jer.haha.buat xtau sudeh.Tau dah depa nak tanya padia..Mesti tanya bila meks nak kawen.Meks cuma ckp biaq aku bernafas dulu noh, minum ayaq bagi sejuk then alih² topik sikit then depa mesti pelupa.Almaklumla banyak benda nak kena pikiaq bila dah kawen kan..ha ha ha .gasak ampa la noh nak tanya meks ..buat muka kosong sudah!



sembang nyer sembang td.terlupa dah kol 2.30Pergh sgt rilek der! haha..mampuih meks kali ni.sah kena marah dgn bos meks! haha.gasak r tp cuak jugak td.sebb serius kami xsedar dah kol 2.30.kikiki! kalut² p bayaq tadi then   dengan sepantas kilat kawan meks bawa kete dia.Hadoi dah la hujan, bawa laju satg kan mati frog meks.! depa xper dah kawen, meks ni idak merasa lagi alam perkahwinan.Hadoi tolongla...hhaa..


pergh sampai opis terus bos dok tunggu dalam STORM dia.Dalam hati ni dok pikiaq mampus aku kena marah.haha.Tapi bos meks mmg jarang nak marah, kali terakhir meks nampak dia marah kat Penyelia Opis Meks sebb duit claims kena potong dekat RM22K..tu kali terakhir.haha.Berlari² meks pergi dekat storm bos meks, sebb bos meks xdak kunci opis.terok kan!! pa nama bos lagu ni.Tapi rasanya dia ada mayb dalam Mercedes dia kot.alahai payah dpt bos lagu ni kot.Haha..meks senyum je p kat storm then ckp " dah lama sampai " haha..then bos meks ckp " baru je " ..haha..naseb².selamat meks.esok leh buat lagi.!! haha..bos meks nak lesen perniagaan kawan dia je sebb ada tender nak masukkk!!.



meks ni entahla bos meks xpenah nak marah dkt meks.dkt org len dia marah kot.tp dgn meks sebb meks org kepercayaan dia kot.hehe.! ha ampa jgn dok pikiaq lain.Kami ni 1 family oke.xdernya nak ada skandal².hehe.tabiat meks bila org marah pun meks akan senyum je.Senyum sesenyumla bak org ckp.Sengeh² macam kerang busuk tu xder la tapi senyum² nak cover muka merah adalah kot.kikiki.Muka cuak mesti ada tp banyak senyum kot dari cuak.



Oleh la kan, terapi mulut.kakakkaka.!! mempositivekan diri sendiri.Kalau marah buat cool je then senyum.pasti bos xkan marah kot.hehe.mmg konfem xkena marah pun.! haha.!! ampa mesti kena marah dgn bos kan.



2 comments:

ainakhani said...

kene banyak exercise nanti tak gemuk dah .
hahahaha . *cakap orang*

suffer8zine said...

alahai kene marah :P

Terkini : Rumah Berbentuk Telur | 100 Manusia Paling Berpengaruh Di Dunia