Friday, December 17, 2010

250 : SAPA KATA PEREMPUAN XBOLEH MEMANCING..!!

mood : baru lepas pekena Nasi Goreng Terhebat Buatan umi [ sentiasa terbaek okeh ]


+ assalamualaikum & selamat malam semua +


boringnya dok rumah.Slalunya tyme² cuti weekend ni hangout dgn faiq tapi mayb faiq bz so malasla nak kaco dia.Biarlah nanti lau dia ada masa & teringatkan meks dia call meks..lau dia xcall pun meks xleh paksa [ tgh pujuk hati sebenarnya nie ]..huhu


argh sudah² .xmo meroyan merintih pe benda tatau.Huduh !! ngeh².Tengah feeling tgk Dari Studio 1 with Stacy - Jac lagu sedih woohh..!! sumpah benci terok.dahla hujan², dok nyanyi lagu sedih.ohmaigod!! nyampah!!! hahaha..


ampa[ perempuan ] okeh, penah x pergi memancing.Meks sebenarnya suka sangat memancing.Dulu masa meks bersama dgn ex mek yg nama Kamal, dia suka memancing.Hujung minggu dia ajak pergi memancing.Masa tu kat Penang la kan.Kami pergi memancing depan Queensbay Mall, Pulau Penang.haha.lepas shopping bagai mesti kami lepak mancing sebb dia selalu bawa joran dia dlm kete dia.Syok weiihh..Kawan dia yg kerja USM , azrai dgn sapa ntah mamat Perak tu selalu join kami.Lagi ramai lagi bagus.Syok.Beli udang RM1.00 buat umpan .hehe.tu pun potong kecik².



Photobucket
sangat buruk muka ini kan.sabar jela...tapi pointnya sy nak tunjuk yg sy memancing sajoooqqqqq

kawan meks slalu tanya .syok ke memancing.Dahla nak kena tunggu lama huh and penuh dengan kesabaran.Haih mmgla kena tunggu dgn penuh kesabaran ..sama jugak lau kita nak sesuatu kita kena banyak bersabar , then sama jugak dgn memancing.kena banyak² bersabar.Lau xsabar jgn nak join.aha.


syok wooh memancing.Kami selalu memancing dapat ikan sembilan.haha.skali p memancing dapatlah 5,6 ekor ikan.pastu kami masak.Sedap.kikikiki.Ampa suka x memancing.Terai dulu woo then baru tahu rasa best k x?


Lau ampa dok kat penang or pergi Queensbay Mall mesti ampa perasan kan depan tu ramai budak² tengah lepak.ada yg main wau , ada yg tgh bercinta and kekadang tu budak² kete dok berkumpul kat sana.Kat depan QB tu mmg heaven gila bila malam.mmg kat sana xpenah mati sebb ramai yg datang sampai ke subuh, padahal xder benda mayb sebb depan dgn Pulau Jerjak kot. Tapi kat situ jaga² ampa , jgn dok berdua sgt, satg kena cekup.Polis dok lalu lalang gak.kadang² ada pegawai yg dok menyamar.satg kena bawak masuk balai.Haru plak.


 + perhatian : kejadian ini berlaku 2 tahun lepas okeh +


Photobucket
hahahaha..hebat x..? perghh meh la nak melawan memancing dgn meks.kita tengok sapa yg dapat ikan banyak.hahah tapi meks xtau ikan apa tu.gasak la. janji boleh makan.

Sapa kata perempuan xleh memancing okeh.Pic meks tu bukan semata² kerana posing hau, mmg ex bf meks bagi pinjam joran dia dekat meks.haha.serius best.hahaha. dan ampa semua jgn jeles hau bila meks memancing.skrg ni dah jarang memancing sebb xsempat.Lani lebih suka memancing kat Pasar sajo.senang pilih dan xpayah tunggu lama².haha.mai la terai memancing.syok..


Nota Kaki : serius rindu!!! esok bz sampai ke ptg.pergh xdpt nak berbelog.

19 comments:

Arine Romano said...

hehehe..mstla boleh..skg da maju la...
pe laki buat pompuan ley gk tao!!
hehehhe
i da follow u k!!1

* MissYaniAbdullah * said...

@Arine Romano


HAHHAA TAU XPER..SKRG SEMUA BOLEH KAN..JGN KATA NAK MEMANCING PANJAT POKOK PUN BOLEH WHAT..HAHHA


TQ DEARR

jann sinuja said...

sape kate perempuan xboleh mancing..perempuan boleh jek mancing kott..jann suke mancing..best ape :)

* MissYaniAbdullah * said...

@jann sinuja

HAHA..TAU XPER..BEST KAN MEMANCING...

mohd sasuke said...

wah bestnye...caer pon rjin gak g mancing ngan kwan..

* MissYaniAbdullah * said...

@mohd sasuke

HAHA TAU XPER...MMG BEST KAN...

BOLE JOIN TU CAERR..KIKIKIKI

Gen2Merah said...

wahhh.. hebatnya tu memancing.. seronokk

eik`S noName said...

owh...esyad suke mancing jgak...ehehe
knpe payah dpt ikan???sbb lau nak barang tu best,puas hati...payoh la...org kate barang payoh mmg berbaloi...tu susah nak dpt ikan...tp bile dpt...PUAS ATI wwooooo

suffer8zine said...

x pe den mmg tau perempuan pon boleh memancing

Terkini : 10 Kereta Termurah Di Dunia

Bebear Amani said...

whoaaa dpt ikan ek .hehe
nak jugak laa try mancing :D

peaNut said...

peanut xpenah try g memancing....tp,,satu hari nnti nk gak la try..huhu

Ein Auzai'y said...

mamanoein tak nah g memancing..mesti best bila dapat ikan kan....

* MissYaniAbdullah * said...

@mohd sasuke

OH YEA...MEKS MEMANG SUKA SGT2 P MANCING...

SATU KEPUASAN KAN..HEHEE

* MissYaniAbdullah * said...

@Gen2Merah

HEHE TERIMA KASIH BABE

* MissYaniAbdullah * said...

@eik`S noName

HO TAU XPO...KENA BANYAK BERSABAR SEBB IKAN MEMANG DEGIL..WAHAH..ADO PLOP LAGU TUE...KIKIKIKI

TP BILA BULEH SEKOR WALAUPUN KECIK MMG BEST WOOO..SATU KEPUASAN

* MissYaniAbdullah * said...

@suffer8zine


HOHOHO TERIMA KASIH..

SKRG LAKI KAH PEREMPUAN KAH SAMA JER

* MissYaniAbdullah * said...

@Bebear Amani


JOM R TERAI BEB..SERONOK...JGN MEMANCING DEKAT PASAR SUDAH

* MissYaniAbdullah * said...

@peaNut

PEANUT KENA TRY TAU..RUGI..AJAK BF P MEMANCING..HEHEHE

* MissYaniAbdullah * said...

@Ein Auzai'y

AA MMG BEST BILA DAPAT IKAN..TP PENAT KENA TUNGGU..KADANG2 MMG HILANG SABAR TUNGGU IKAN LEKAT DEKAT UMPAN