Saturday, January 1, 2011

260 : PERMULAAN TAHUN BARU YANG SANGAT FUCK.

eh eh dah tahun baru kan..? lol..urm hokeh hokeh..happy new year semua kawan kawan.! malas la nak sembang pasal tahun baru sebb semua belog dok sembang benda yg sama.! muak!! haha.


.Sempena tahun baru ni belog ini akan menjadi baru.oke .dah xder dah penggunaan meks yg mesra alam sebb.xtau kenapa.Huduh sangat kah nama meks ni.urm xla tp gedik je xnak pakai.Ada korang kesahkan kan..? cian................untuk lebih ramah dan 1 malaysia meks akan digantikan dengan penggunaan AKU.hah ada aku kesah...?? dan xkan ada lagi penggunaan slang utaqa noh.Actually aku bukan org kedah pun, tapi dok kawan ngan orang kedah then aku dok p belajaq Pulau Pinang had tu yg buleh terlekat loghat kedah dgn orang² Kedah sekali. ha ha ha...kau ada..?


korang tau x? mesti xtau kan.aku dah pakai num baruuuu...tadi baru beli.Haha.012-968****.Motif aku beli...xder benda lain doh..mesti la nak lariiiiiiiiiiiiiiiiiii dari seseorang.Oh kenapa dan mengapa.! sebab aku xnak merosokkan hubungan cinta yang baru terjalin antara kawanbaik/temantapimesra/suggardaddy/encikmartopo dengan kekasihnya( aku pun xtau nama apa, Nurradziah[ym] kot nama gf dia) ..diulangi okeh AKU XNAK MEROSAKKAN HUBUNGAN CINTA YANG BARU TERJALIN bla bla bla...Baek kan aku.Mana nak dapat orang macam aku dalam dunia ni.1 dalam seribu okeh iaitu missyaniabdullah...rasa sungguh suci giler.Aku xnak nanti kawan baik aku kehilangan gf kesayangan dia yg berada di puchong, selangor.Dear NurRadziah nah aku bagi balik boyfren kau.aku xnak jadi penghalang cinta suci murni macam cikgu murni.Walaupun aku kawan dah lama dengan boypren kau tapi xper aku berundur.Aku berundur bukan aku kalah weih tapi aku malas nak bergadoh bagai.Lagipun ko hebat dari aku.Aku sapa.orang kampung je weih .xmacam ko orang Key El Lumpo.Aku nak pijak Key El lumpo pun setahun sekali pun payah weih.Belajar pun takat ijazah ja, bukan mcm kau ada master degree obersea.


pada kawan baik aku.Jangan risau okeh.Ko leh dapat ramai lagi kawan baik dari aku ni ha.ko xyah r berkawan dengan aku, tapi aku suka kawan dgn kau.kau pun 1, dari dulu aku bgtau lau kau suka kat perempuan lain, ko bagitahu aku biar aku yg tackle kan awek tu untuk kau.ni dak, tengok ari ni xpasal pasal ko gadoh ngan NurRadziah sebb aku.pergi pujuk balik dia.aku xper downsedihgilababimacamnakmampus sebb aku dengan kau kawan baik je kan.Takat mana sangat la kawan baik lau nak dibandingkan dengan gf tersayang kau tu.Babi r...!!!!!


aku doakan kau bahagia hingga ke anak cucu.macam aku ckp dalam kereta tadi kawen jemput aku.aku nak bagi hadiah spesel limited dalam pasaran.aku nak bagi KUKUBESIPENUMBUK dekat kau dan pasangan kau.Semoga bahagia hingga ke anak cucu oke.aku oke.xper.jgn risau.


aku menangis ari ni dowh.Aku ingat tahun baru cm best tapi fuck giler.Down.Msg Kaed.Kaed ckp cool.Pala hotak ko berjambul soh aku cool.Cool kejadah haramnya.aku dah hilang kawan baik/temantapimesra/sugardaddy/mrmartopo aku ko soh aku cool.ada jugak yang mampus awal nampaknya ni.Dari terengganu sampai Kelantan dowh aku menangis.Penadol 4 biji telan, xcool² jugak.Suara hilang.Dari semalam xtido.sampai rumah xjugak² nak tido.Makan.Haram jadah aku xsentuh apa²..minum je.urm boleh kurus.!Mekdonal dok berulat mcm tu je ni.Sungguh membazir.


weih aku sedih terok.Babiberokmonyetgajahtenoktupaibuayaburungkakaktua.arghh.Lepas ni aku rasa belog aku ni belog yg xsuci macam dulu.Banyak carut dari kisah hidup.Boleh ^___&.

tapi ari ni aku tampar orang.Berani kan.Urm.kenapa pulak xbrani.Aku setiausaha Silat Terlak IV Sekolah tue.Sekolah je bukan wakil negero pun.ha ha ha.dah lama aku xbagi penampar dekat orang.Last skali aku bagi penampar dekat Kamal 2 tahun lepas.Paannng sebijik.Apa ko buget aku takot dengan kau kan kamal , pangg terus...rasa mcm hang tuah, body ketul² tyme tu...leh la..tapi ari ni dah tersasul menampar orang walaupun dalam hati mmg ada niat nak terajang sampai kurus...!!


okeh.aku dah xder nak tulis apa.Apa aku tahu.life must go on and go on and go on sampai la aku gone.Cannot go la lau ari² aku sedih.kata awek urat besi tulang dawai tp menangis.APAKES!!dah xder jiwa brutal beb.Argh dalam hati dalam taman wooohh..


oke bye!!

8 comments:

jijie said...

weh2.. aku pon sama... menyambut tahun baru dengan tangisan.. apa heck... huhu...

* MissYaniAbdullah * said...

@jijie

JIJIE KO SEDIH JUGAK KER..ARGH PERMULAAN TAHUN BARU YG FUCK WEIH..XTAU LA LAGI 364 HARI MACM NER..HAHA..TAKOT AKU..

BERDOA PADA ALLAH SWT AGAR SEMUANYA BERJALAN DENGAN LANCAR...

tiha said...

selamat tahun baru 2011.^+^

eik`S noName said...

setiap org ade kisah masing2...kan kan...

zaty luvlianncezzz said...

mga2 ari esok lg better dr ari nie...
>.<

* MissYaniAbdullah * said...

@tiha


SELAMAT TAHUN BARU TIHA..TAHUN BARU SAYA XSYOK TAHUN NI...

SEDIH..

* MissYaniAbdullah * said...

@eik`S noName


AA..SETIAP ORANG BERBEZA..BILA KITA SEDIH SEBENARNYA RAMAI LAGI YG SEDIH MALAHAN LEBIH TEROK DARI KITA ALAMI...

ALHAMDULILLAH MASIH WARAS..

* MissYaniAbdullah * said...

@zaty luvlianncezzz

TERIMA KASIH ZATY...MOAH..

INSYAALLAH SEMOGA ESOK MENJANJIKAN KEBAHAGIAN