Friday, June 3, 2011

PINKY SANGAT EA...


Assalamualaikum...


Pagi yang indah! actually nak masak ni.dah nak dekat kol 12.Tapi satu pun xmasak.Satg umim bising bila dia balik tgk xder makanan utk tengahari.Xpaa² sat je nak update niey... ^__^


Saya rasa saya suka PINK.betul.Bila saya dok pratikan diri saya ni.Memang banyak stuff saya yang berwarna dark pink or pink.WAHAHAHA.tidak kesahla barang² cumel or barang² xcomel tapi yang penting ada Pink..Alosh alosh alosh..so gegurl I alls rasa ampa... <3.


Tapi keliru sangat² juga ni.Saya rasa saya suka PURPLE plak.Most of baju kerja saya is PURPLE tapi ada la calit² sikit PINK.BAHAHAHHAHAHA..oh saya rasa saya sangat cumel bila mempunyai barang, pakaian yang berwarna PINK PURPLE.oh sedara sedari sangatlah PEREMPUAN MELAYU TERAKHIR.


1- My Encik Lo'Lo my dear Blackberry

encik Lo'Lo ni pun saya belikan ' baju' yang pink.AUWWWW..nama je Encik Lo'Lo tapi PINK.Pehal..wahahaha...


aummmm . >.< sangat PINKY bukan.! Oh Gosh! tapi saya suka bila En Lo'Lo saya menjadi comel.Biarlah orang nak habaq my Lo'Lo tersangatlah PONDAN or lemah lembut but i think Lo'Lo sangat kiut muit mcm DEBOK.

dan untuk memastikan Kecomelan Encik Lo'Lo terserlah makanya saya memupgrade lagi Encik Lo'Lo .Pastinya ada orang akan makan hati dengan Lo'Lo saya iaitu Lu'Lu.Lu'Lu nanti mummy beli baju warna pink juga ek tapi sampai skrg mmg xder dalam pasaran lagi untuk Lu'Lu.



HAHAHHAAH.rasa nak gelak pun ada .Cian Lo'Lo .memang PINKY hbs.actually rupa jalinan kasut lain auw.tapi akibat kekreatifan saya untuk menukar tali tue, maka menjadi sangat buruk.Tapi bagi saya ianya tetap nice lau saya yg buat.Lau org lain yg buat mmg saya MARAH. >.<

2 - Puan Lydia.

oke Puan Lydia ni saya beli masa dapat duit elaun praktikal.zaman study² la.masa tu buget nak beli APPLE nyer.Tapi xpala kot.janji i can listen the music , it much berharga.WAAHAHAHA..pegi mana² mmg saya xkan tinggal Puan Lydia ni.sayang sangat.tiap² hari akan update Puan Lydia..dan yang paling penting ianya tetap PINKY.wanna see it


MP4 ni saya beli dengan harga RM180.Puan Lydia ni ada chasing jugak warna PINK.tapi xtau mana letak dah.biasala saya memang cm ni.letak merata ...kikikikikiki

3- Bang sony..

oke.Bang soney ni pun berwarna PINK.tatau giler.muka bengis tapi tetap PINK.adoiihh xsalah ibu mengandung niey..KAKAKKAKAKAA


Ha ampa semua tgk.PINK lagi kan.bang soney bi limited edition.harga masa tu saya beli RM590.Fon cikai je pun tapi cikai² pun nak dapatkan duit RM600 bukan senang.mau kena berbanting tulang..kekekekekekee....

fon ni sampai sekarang ada lagi.auwww............


very the perempuan kan saya ni.Tapi yang pasti saya mmg dapat agak korang pun akan suka warna pink.Perempuan kan.memang suka la benda² yang comel ni...auewwww kelass u alls.


tapi one day saya ada terbeli ELMO stuff.oh memang saya suka kartun².saya rasa saya TERSANGATLAH COOL bila pakai baju kartun² walaupun dasarnya saya tahu nampak cm budak².oh Ada saya kesahkan..? .Kebanyakkan t-shirt saya memang byk gamba muka org, kartun.lau crita pasal kartun, saya suka mickey mouse.dulu byk gile baju kimos.[ saya panggil kimos sebb anak sedara saya panggil kimos ] mmg da dkt 10 pasang kimos, 3 pasang Tanzamania dan selebihnya gamba muka org like Morelyn Monree.hehehe.skrg saya tgh menggilai ELMO.auww sungguh tertarik.

Tapi yang peliknya.saya beli warna PURPLE.saya hanya suka gadget saya berwarna pink tp bila bab² pakaian banyak caler Purple jer..



auw comel giler.Wahahhaa..i love u.xnak cakap banyak nanti meleleh..!! wahahha.petang nanti nak g shopping i just wearing this shirt jer..i love u.u looked so hensem.

tapi i wish la my Lu'Lu pun ada chasing warna pink.wahahha.ada ker chasing utk DSLR.lau ada memang zappp saya pergi cari.heheehehe.



tapi lau lagi cumel if boy wearing pink shirt.oh i  hope my bf will wearing pink shirt but ianya sangat mustahil sebab ......................

sedikit INFO tentang warna pink

---------------------------*PINK*---------------------------
You are always trying your best in everything, and like to help and care
for other people. But you are not easily satisfied. You have negative
thoughts, and you look for the sort of romantic love only found in
fairytales.



oke xder dah nak membebel.nak pergi masak tengahari.dah lewat.


sekian terima kasih.





SILA KLIK OLDER POST

1 comment:

a t i e n :) said...

chumel nye brg2 die . Hehehehe .