Sunday, October 2, 2011

KISAH CINTA SEJATI .







Ada sepasang kekasih, dorang ni memang inlove la kan.Da biasa bersama, masing2 mmg syg sama lain and sgt setia la kan.One day the boy dtg jumpa girl dia ,asking her something.

The boy : syg, kita maen satu game na ta..?
The girl : What game ..?
The Boy : What if we try not to contact each other in a day.?
The girl : mean.?
The boy : Mean, ypu do your things and i do mine.No calls, no text and even jgn jmpa.Macam kita ta pernah kenal.Besoknya kita macam biasa laa.

The Girl : hmm..Okeyy then..
The Boy : Deal...?
The Girl : Deal...!! :)

The start on 00:00 at some date , dorang mmg ta contact laa.Masing2 tahan je rindu di hati.After the day,girl ni mmg rasa gila excited na p jumpa boy dia.Tempat dorang ni na jumpa kat rumah boy tu la.Then sampai je kat area uma boy ni, this girl macam pelik nape la ada ramai orang kat kwsn umah dia.Malas na pikir panjang,dia pun masok la umah.Tgk ramai orang dalam uma,terdengar bacaan yaasin.Hatinya mula berdebar2.Datang mak si laki ni bagi satu surat.This girl bukak and baca la isi surat itu.This letter from the boy she love.

' SYG, YOU CAN DO IT RITE.? LIVE A DAY WITHOUT ME YESTERDAY AND SURELY YOU CAN FOR TOMORROW AND AFTER TOMORROW.P.S : I LOVE YOU . ♥

1 comment:

Zulfikar Hazri said...

sedihnye, meremang bulu tengkuk sebab sedih sangat.. T__T