Tuesday, November 1, 2011

PEMINAT THE RED WARRIORS l INTERNATIONALE OF RED WARRIORSSelamanya The Red Warriors.Hebat betul penangan bolasepak Kelantan sekarang.Tidak kira muda tua hatta yang kecik2 pun minat TRW.Hebat hebat.


Sebut saja bolasepak Kelantan, umum pasti akan terbayangkan lautan merah yang memenuhi ruang stadium tidak kira untuk game di stadium sendiri atau pun game away.Stadium pasti penuh dan yang pasti dan jelas TRW ada di mana-mana.Inilah semangat anak Kelantan yang harus dipuji.

Tetapi semangat TRW bukan sahaja menular di kalangan anak negeri Kelantan sendiri malahan terdapat juga peminat TRW dari luar negara yang turut memberi sokongan kepada pasukan kita.Perasaan bangga itu sangat menebal tatkala peminat luar menyokong dan meminati bolasepak Kelantan.Tahniah Kelantan.Mungkin pengaruh rakan sebaya. !! HAHAHAHAHmacam " rakan " player import Kelantan.Dari belah2 negara depa la ttew kot.

Difahamkan peminat ini berasal dari England.Pemandangan indah di Stadium Sultan Muhammad IV


Tudia, dorang bawak Geng.Kelihatan sekumpulan peminat antarabangsa TRW memasuki stadium.
Seperti di Shah Alam.

Memakai skaf TRW dan topi.! pasangan suami isteri ini begitu semangat.


Mesti dorang balik ke Negera asal mereka dan akan menceritakan pengalaman mereka kepada kawan2 mereka mengenai TRW.PERHAPS.!
Hoyeehh@ gomo Kelate Gomo
Tahniah diucapkan kepada pengurusan Kafa dan Tan Sri Annuar Musa sendiri yang berjaya menaikkan bolasepak Kelantan.Bukan mudah untuk dikenali di kalangan peminat antarabangsa tetapi kita ( KELANTAN ) mampu lakukannya.Syabas.!!


Tapi kalau dapat peminat dari luar negera semanis ini memang wajib mimpi duapuluhmalam berturut.HEHEHHE

Comel je!


PENYOKONG KELANTAN ADALAH PENYOKONG TERBAIK.DUNIA BOLASEPAK BERADA DI KELANTAN.


SILA LIKE PAGE : KOLEKSI GAMBAR TERBAIK PENYOKONG BOLASEPAK KELANTAN  (BAGI YANG BELUM LIKE)*takkan ada red warriors yang lain *

No comments: