Friday, April 30, 2010

♥♥ 3d ♥♥

* semua pix dibawah menggunakan software Sketch Up sahaja *

*the lounge*
* karaoke room * VIP room *

* gift shop * masa ni mula2 pandai buat 3d
* de'wheel singgahsana * 1st buat *

* my house will like dis soon * rumah tgh renovate sikit*

salam semua~!!
tau dak missyani sgt mengimpikan untuk menjadi seorang interior designer seperti Eric Leong~!! hadoiii sgt cool dia...cantik sgt dia nyer decoration~!! adehh bila ni bila ni dpt jadi ID...mengidam cam ibu² mengandung tau~!!
ada ijazah bidang ni~!! tp xdpt lagi menjadi seperti yg diidamkan kerana kekangan tanggungjawab terhadap mak di kampung~!! xper~!! aku percaya Tuhan akan makbulkan doa aku ni~!! InsyaAllah amin~!!!
sonok giler belajar bidang ni~!!
dapat deco macam² tp ingat masa belajar kat USM dulu duit xder sgt sebb xcment sgt mahal untuk setiap minggu~! berboard² plak tu~!! print dah la mahai tp bila print kat tempat mahai sgt cntik dia nyer caler~!! nampak real~!!!
project akhir ari tu missyani buat KOPITIAM~* sebb tu skung suka giler lepak kopitiam*
hheheh~!!
nama kopitiam kita " DE ' WHEEL CLASSIC KOPITIAM " design for KELAB PEMILIK BASIKAL KLASIK BERTAM PULAU PINANG * kelab ni mmg wujud oke *..

waaaaa bila la dapat jadi ID..jadi pelukis plan tu oke apa...

pix di bawah ni guna sofware 3d home designer


2 comments:

zue zuya said...

so cool...awk bt ke...cantek ar...mnt jgk...hihi...
adesh!tgk pn da taw susah...= ="

* MissYaniAbdullah * said...

@zue zuya


AA SAYA YG BUAT...

LAU MINAT MESTI SENANG TP MMG PECAH KEPALA JUGAK LA DIK