Monday, May 10, 2010

berjalan2 dengan sangkurakura

ayooo..sudah penat dah tidoq...tp serius penat td...nak buat cm ner kerja kan..
erm...malas la dok pikiaq sal penat...mmg penat xkan habess!
tp bila penat kuar ngan my GUPREN mmg sgt syokkk...!!
jumpa plak
GUPREN yg masuk air..lagi la havoccc!!
korang ada
GUPREN & BOYFREN yg masuk air x..best woo ada org mcm depa sumer..layan je hidup ni...
okela, kat sini yani nak bercerita sedikit ( awat skema ni !!!)
hahhaa, jgn la skema yani..hang tu dah tet....
haha
baek2...kita berbalik pada kawan masuk air yani ni oke..
nama dia anne...dia bakal cikgu..akan posting bulan 6 t..
uwaaa t kiter dah xdak gufren yg masuk air lagi..
yg bestnya kawan dgn dia sebb dia ada volksagen tp yani panggil dia sang kura kura..
comel kan..
kurakura dia sgt cool oke..
lau kitaorg hangout weekend kitaorg just naik kurakura ni jep..
semua dok pandang sebb di dalamnya perempuan2 yg sangat cantik...tetttt!!!
ayat xleh blah!!


* enne *

* sy memang peminat kurakura oke*

* jom ronda *

* xstyle pun xpe janji kete super duper havoccc *

* amacam ada bran kah..*

* sy suka sngkurakura *

baekla..kepada sesiapa yg nak jual volksagen ni sila bgtau saya oke!
bercadang nak beli!~
tp biarla harga dia murah2~
ada org nak jual kat sy RM28 k oke~
tp mmg cntik giler dia nyer kurakura~!
adehh!!
sy sgt meleleh bila tgk kurakura!!!

10 comments:

noor afzan said...

wahh..lama tak nampak kete ni kat jalan..

ciEk NiENa said...

owh, Volkswagen.. suka3.. tapi keta ni susah nk cari spare part.. urm.

missyaniabdullah said...

noor afzan :
memang jarang org pakai sebb kete ni mahai..
class org kata je dek nun..
tp missyani xmampu lagi nak pakaii
naek bus sudahla

missyaniabdullah said...

ceik niena :

mmg susah spare part tp besi dia tahan weo

langgar ngan mercedes sure mercedes yg hancus

miss hav0c said...

wah ayunya kau, jeles haku hahaha

missyaniabdullah said...

miss hav0c

wah ayukah aku..
tetttt
tergolek2

ApekxHensem™ said...

waa...apek mau pinjam itu kula~kula

missyaniabdullah said...

apex~
rm100 untuk sehari okw~!!

mrs azmil said...

kewlll la ini keretaa :)

missyaniabdullah said...

mrs azmil...

mmg kelassssssssssssss