Friday, May 7, 2010

puchong tu kawan ker ...?

erm...td terasa nak cleankan emel..berkopak emel + spam yg sgt tidak berguna.cait saya baru teringat dulu masa zaman di USM saya slalu trima emel berantai dari seseorang yg tidak dikenali...jeng2...jgn salah faham..emel tu bukan cuba untuk mengorat diriku ini yg tulus suci tetapi emel yang syok untuk dilayan..ada emel gamba yang rare , nasihat & so on...

sy masih ingat sy still ada save beberapa pix yg sy anggap boleh dijadikan entry... so meh kita layan 1 pix ini...erm...

Jangan Biarkan Diri Anda Diselubungi Mesteri....

sy tidak mengetahui samada pix ini telah diedit ataupun memang pix asal...Hanya Allah swt sahaja yang tahu kerana semuanya adalah CiptaanNya...
so korang try2 tgk..jgn lupa kongsi pendapat oke..kita sama2 relaikan mesteri ini...

-
-
-
-
-
* perhatikan betoi2 *

* sila perhatikan katil yang paling hujung skali *

pat pat siku lipat , sudah lipat harap komen !!!!

32 comments:

shey said...

aiyoyoyo , kenape i TER tengok pic ney mlm2 ney ! huuuwwaaaaa

Naughty Boy said...

diorang ni mati ke tidur ha.....? hehehehe

akuvision said...

gambar tu memang gambar betul, mayat tu tumpang tidur sebab tukang gali kubur coti, besok baru tanam

cikgu isza said...

uittt.. sape lak tu.. bikin seramm niii..

cikCEPET said...

adesss...
tkejot kowt.. ngeee~

missyaniabdullah said...

naughty boy : agaknya mmg dorang tido mati sampai xsedar ada kawan...
hehee

missyaniabdullah said...

shey :
thanks 4 ur compliment :
uwaaa....i pun ter tengok sama....
hehehe

missyaniabdullah said...

cik capet :

hehe..sgt seram kan piz ni...adehh..
naseb dulu zaman i xder pun kena cm gni

missyaniabdullah said...

cikgu isza :

kat skool mesti banyak terjadi kan...

missyaniabdullah said...

aku vision :

alamak tukang gali kubir x over tyme la plak..
heheee

admin said...

nasib dia org la tdur bertemankan teman misteri..hehe

missyaniabdullah said...

admin : hehe..
naseb i plak slalu bertemankan bantal goleks i yg super duper empuk..

ngeh2

MissXYZ said...

uit nasib la berteman BELIAU

Nur Hawa Mohd Zin said...

hantu pocong!!! syes ke buat2 ni?

missyaniabdullah said...

MissXYZ
naseb badan la..
tp syokkk...depa tido mati agaknya sampai xsedar ada kawan baru nak tumpang tidoq...

missyaniabdullah said...

Nur Hawa :

saya pun xtau la pix ni betoi2 or x..
xdpt nak pastikan..
hehe..
lau betul2 real memang xsanggup..

Miz Kadiah said...

Biar betul? Takkan tak sedar kot? Ke member dorang saja nak wat macam tu?

Nashays said...

yeayyyy i can spot the mystery...seram duhhh

missyaniabdullah said...

miz kadiah :

ntahla babe...missyani pun xdapat nak jawabkan..
tp lau betoi its just a gurauan mmg xmasauk akai..
gila apa...

missyaniabdullah said...

Nashays

mmg seram..
masa mula2 dapat pix ni risau nak tido kat U dulu..
nak p tandas pun berteman padahal tandas sebelah bilik jep

N@zihah said...

Takooouttttnya!!!!saya tinggal bilik sorang2 ni!!huwaa..!

missyaniabdullah said...

nazihah...

saya pun dok berseorang ni...
jom kita uwaaaa samaa

RaMa2UnGU said...

peergghhh...realnye...
hostel life yg penuh misteri..

agaknya kalau diorg tu terjaga n tgk bnda tu ada seblah diorg ape ek reaksi diorg tu..hehehehe

missyaniabdullah said...

rama2ungu :

tu la mau terkencing kat c2 jugak..
adeh...
pix ini membuatkan sesiapa yang nak kencing malam berfikir 2 kali kan

Nur Hayaty said...

memula tak pasan..lepas bc br pasan...takuttttttttt

missyaniabdullah said...

yaty :
memang seram kan..

so jgan biarkan diri anda diselubungi mesteri

ngeh2

kaChaNG_dEwa said...

erkkk..ngantok nye pocong tu.tak sempat nak balik umah sndiri dah.hahaa..

missyaniabdullah said...

kaChaNG_dEwa :

bilik tue adow ecoon~
besttt~!!

Mis Erika said...

waaaa..agak seram pic ni..huu :)

missyaniabdullah said...

mis eraka

sgt seram bila tgk waktu mlm....

Malwana said...

hehehehehehehehehe.......thriller memalam ni,,huhu

missyaniabdullah said...

malwana

thriller sampai layan lagu MJ