Tuesday, May 11, 2010

Lariiiii ada Hantu lagiiiiiiiii~!!!

ish2 nampak nya sy suka sgt meneroka alam ghaib ni~
haha~!
terasa diri seperti ahli paranormal dalam citer Seeker~!
ngeh3..

ada org anta pix yg super duper best~!
ni ha~!!
menurut si penghantar emel ni kejadian ini berlaku di
Hospital Besar KL..
walallahualam la kan.
kejadian entiti2 ni diluar bidang kuasa kita yang bernama manusia..
hanya Allah swt jer yang Maha Mengetahui..

oke...xmo khutbah panjang2...
so layan k..
zazzz
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
jangan takut..nanti saya pun takut...
malam ni malam apa yer...erm.malam rabu..aise selamat oke..!!

tapi sedikit musykil~!
1- antu ni dier nyer tut macam tegang semacam jep
2- mayb dis is editting pix
3-antu tu macam dah get ready dengan memterbeliakkan mata dia bila org nak ambik pix dia
4-mana pesakit lain

jom komen

pat pat siku lipat sudah lipat harap komen!!

14 comments:

SheY PuLL said...

alah tipu la 2..edit jew 2..:)

missyaniabdullah said...

tula cam sengal jep~!

Nur Hawa Mohd Zin said...

jgn pandang bawah...erk..dulu masa dok hostel lau bantal atau selimut jatoh..sangat-sangat takot nak amik balik..tkot ada camni lah...hehehe...scary

missyaniabdullah said...

tp kadang2 kan hawa makhluk2 cam gini memang wujud kan~!
cuma bagaimana ia wujud tu jer masih xder jawapan..
semua ni kerja Allah swt ...

Nur Hawa Mohd Zin said...

ha'ah mmg ada..manusia ni ada pancaindera ke enam tau..once Allah dah bukakan pancaindera tu..dia akan nampak sampai bila-bila bnda halus ni..

Amar Amirah said...

ieeeee..takottttt..tu cover cerita hantu ape eh...pernah tgk mase kat PKN duluuu.... ni apejadah ni miss yani buat post hantu malam2 rabu nihhh

mrs azmil said...

hostel mana tuh buruk giler....hahah...

missyaniabdullah said...

hawa :

org yg dapat pancaindra yg ke6 tu sgt bertuah kan..

bukan senang untuk terpilih...

missyaniabdullah said...

mrs asmil

xtau la..
menurut penghantar emel tu kat hospital besar kuala lumpur..
tp xsure la kan..

missyaniabdullah said...

amirah :

hehe..missyani mmg overdosh dah malam ni..
gurau2 sebelum tidoq

Nur Hawa Mohd Zin said...

Awe Alhamdulillah tak terbuka lagi..nampk dalam mimpi jerk..time tu tolong ustaz ubatkan kwan kena histeria..mmg ngeri la

missyaniabdullah said...

o yeke..
at least ada pengalaman kan

Loyar Lawa said...

hobi ea???huhuhu

missyaniabdullah said...

aa hobi~