Saturday, June 26, 2010

1st DSLR

Oh my Godness dah lama xupdate belog...rindunya...♡♡♡..haih bz ker...xkot sebb dok jakun dgn camera baru beli..haha..sampaikan bila mom tanya dah makan ke belum sy jawab xlapar...then bila tgk buku guide sal camera ni ada kat tangan terus mom bgtau " xperla dik..rebus jer camera tu no lau dahaga ...lau lapaq goreng buat kicap.."waaaa mom gua sudah perli sama gua.." dia ckp cm k------ dapat gandum...apakah...?? haihhhh...

actually, sy totaly still xreti nak guna camera ni..bnyak yg perlu belajar untuk capture pix yg menarik..serius im xcited tp kecewa sebb can't take a nice pixxa..payah la...nak setting mmg susah..nak kena balance banyak benda..hadoiii...so plz sapa2 yg pakai canon DSLR 1000D plz ajar sy..sy boleh nyanyi lau anda nak suh nyanyi..gini " TUNJUK AJARKU SIFU " wawaa..alih2 dr yg nak ajar teruih xmo ajaq..ahehe..

so ..ni jer pix yg aku dpt capture..sgt buruk...kan kan..sy tahu anda anggukkan kepala anda.. : (..xper..sy fhm sebb mmg pix sy buruk tp sy rela belajar dr kesilapan..boleh kan..??

The selipar Jepun made in China...but i ♡ myBaby G

aiman xkisah ::::::dia sgt nakal :::::::: faris + aiman :::::::

sepetang di sungai

look at aiman...dia suka buat muka cumel dia padahal xcumel..::::::::::

:::::::: aiman buat lagi :::::::

sg kg sy::::

semua pix ni semalam baru snap..kat area rumah sy...rumah sy dekat ngan bandar kb..10minit dr bandar KB then 5 minit dr airport KB..kg sy selalu banjir tau..hehe..tp serius pix ni sgt buruk...blogger2 semua sila komen..komen anda sgt sy hargai..!!

pat-pat siku lipat sudah lipat arap komen!!!

5 comments:

shey said...

best nye boleh pki dslr (:


*drooling

* MissYaniAbdullah * said...

shey :

tq syg..beli la 1

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said...

sue tgk cntik jer.. seyes...huhu

* MissYaniAbdullah * said...

sue :

hehe tq..
ni bersemangat balik nak g buat photoshoot nih

missteenastory said...

i wish i have a new one dslr .... hurmmm nak nak nak ...