Sunday, June 27, 2010

untuk mempertahankan diri...

ha ha ha..dah lama rasanya xgelak kan..since ada masalah jiwa ni semua jadi biol..erm...dugaan oh dugaan..tgh check emel then dapat pix yg pecah perut yer..ni dia cik kak kita buat lawak antarabangsa betul..sgt lawak oke sampai rasa nak terguling-guling..I wish la kan..ha ha ha.

Photobucket
mmg perkataan yg layak untuk cik kak kita is " safety 1st " hahaha...cik kak kita ni sgt bgs dalam bab-bab keselamatan jalan raya..mana la tahu kan benda nak jadi xkira masa...so better beringat..agak-agak cik kak kita tgh dok layan formula 1 kot sebb tu pakai helmet dalam bus..wakakaak..cik kak cik kak anda sungguh lawak..teringat pulak citer 40 org pencuri...tyme tu bang aziz  dpt harta dr gua...pakai topi ..abg aziz ckp..." UNTUK MEMPERTAHANKAN DIRI "..haha siot lawak giler..

4 comments:

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

ngehehe..itu makcik atau pakcik tuh yang pakai helmet?..negehe...wahhh..mmg dya sangatttttt jaga keselamatan diri kan...^_^v

eik`S noName said...

hahaha...adew gop skill gini...wakakaka

shey said...

okay , my hsemate penah bt mcm ney . after semua org dah siap2 na tido , tibe2 dia pki helmet , sbb safety kate nye , HAHA

Mijie said...

haha..lawak2..mungkin terlupa nak buang kot..huhu..eh 40 org pencuri??..rse cam plik je bunyi 2..hahaha