Friday, June 11, 2010

CantikNya Rumah Dierrr...!!

hohoho...hebat dowh architec yg design rumah ni..mmg wow!!...haih masa saya dok belajar interior architecture selama 3 tahun kat USM xpernah terfikir nak design rumah sehebat ni..lau design yg pelik² my lec akan tanya macam² sampaikan saya xtau nak jawab apa dah...haihh..sungguh seksa!!!
saya xtau sapa la architec yg hebat tu !! tp sy sgt kagum dngan daya kreativiti dia ni...!! sgt unik kan...!! kat malaysia sy xpernah jumpa lagi rumah yg design dia pelik²...apa² memang tabik springgg la...!!!
comel kan!!! bentuk tool track tue!!
tandas pun dah mcm hotel 5 *
wah living home yg sgt cntik...view sgt beshhh!!!
sapa pak cik ni " tuan rumah or architect tue '

pat-pat siku lipat sudah lipat harap komen!!

10 comments:

senandung semalam said...

cute gle rmh ni...mcm kete volkswagen yg bru nye..tingin umh cm ni...

* MissYaniAbdullah * said...

senandung semalam :

hehee..sgt cumel kan...
lau sy yg dok rumah secumel ni mesti cumel jadinya...ngeh4~~~

zaza said...

lor p.cik ni ke design..
boleh la mintak tlg dia designkan rumah aku nnt... wee~

* MissYaniAbdullah * said...

zaza :

hahaa..ko suh pakcik ni tolong designkan then aku boleh tolong ko decorate okeh...

kikikiki

kumbang hitam said...

love it...
eniway, mat saleh mmg suka wat bathroon ada 2 sinki ke?...

En iLham said...

hehe
memang unik
best n bangge dapat dok umah camtu

Bert said...

nak satu pelisss...

* MissYaniAbdullah * said...

kumbang hitam :

hehe...design dorang pelik tp bila dah jadi perghhh mmg dabom

* MissYaniAbdullah * said...

bert :

nanti saya tolong designkan untuk awak..

sy buat design ala2 basikal tua okeh!!
heheh...
mau kah..??

* MissYaniAbdullah * said...

En Ilham :

mmg bangga la..
sah2 lau makcik2 yg kepoh yg suka gosip mesti slalu buat open house..
padahal nak tunjuk rumah jer..
hahahaa