Saturday, June 12, 2010

fesyen tido adalah milik......

hadoii mengantuk pulak petang ni..tp xbole tidoq sebb dah berjanji pada diri nak dapatkan traffic lebih 200++ setiap hari..ha ha ha boleh k cik yani oikk..hang ni berangan je lebey...asihh kita dah penah dpt trafic hampir 300 untuk 1 hari oke...bangggaa nih!! haa

jom ptg2 ni kita usha fesyen2 org tidoq ...mcm2 ada...!! hahaa...jgn mare ekkk...!!

ala bang merajuk then terus tertido ek..tu la Mr McD kasi la dia kasut ko konfem xtido..!!
mcm ni pun ada ka...

* amaran pada si isteri : sila tarik tinga suami anda jika suami anda berkelakuan seperti ini..** haha

* sakit pala dik oikkk ** adehh bengkak leher sudah!!!

* hahaha * bgs2!! ini dinamakan isi tempat kosong..esok2 bila g sek konfem lulus sume subjek sebb terer isi pat kosong..**
-
-
-
-
-
-
juara fesyen tido terbaik
-
-
-
-
-
^_^ no komen oke!!
lu fikira sendiri!!!

pat-pat siku lipat sudah lipat harap komen!!

17 comments:

amirah said...

xsenonoh pic last tu..eii

rutikeben said...

teruk tol yang last tuh..basah..hahhaha

my.name.is.shashya said...

ahahahaha.. klaka la... yg last tu mmg takleh tahan..

* MissYaniAbdullah * said...

amirah :

haha..mesti ngingau tido kena kejo antu sebb tu terkencindg dalam suar

* MissYaniAbdullah * said...

ruti keben :

hahaa...
mmg terukk kan..
dasyat tau..
buaat malu jeerr

* MissYaniAbdullah * said...

shasha :

mmg kan...kelakar betul...
ada jugak manusia cm getew..
sgt hayunnn oke!

Roronoa Zoro said...

yg last itu !! dia terkencing kah? wahahaha..

senandung semalam said...

cute btol la baby2 2 tido...
tp yg last 2 x senonoh...

belalang hijau said...

hahaha
nape yg last tuh jd mcm tuh?

* MissYaniAbdullah * said...

Roronoa Zoro :

aa terkencing...
dia mimpi buruk bukan sweet dreammm

* MissYaniAbdullah * said...

senandung semalam :

mmg yg last xleh blah r..
giler sengalll

* MissYaniAbdullah * said...

belalang hijau :

xtahu la kenapa sengal giler perempuan tues..

gades ain said...

adeyhh. gambar last tu x bole blah nye lahh. sungguh ta sopannnnn! hahaha

* MissYaniAbdullah * said...

gades ain :

that woman patut belajar tatatertib..

* MissYaniAbdullah * said...

gades ain :

that woman patut belajar tatatertib..

thomas said...

yang last tu dah mabuk,tak boleh control.

* MissYaniAbdullah * said...

thomas :

under kontrol dahh haihhh