Sunday, June 13, 2010

Otel boleh Fly ..giler amazing okeh!!

wah ari ni kije halfday sebb member baik kawen..so dis tghari nak gerak la..bunyi gerak tu cam jauh ja kan padahal 5minit dari opis..kakkaa..melampau betul bila sy mendiscribekan sesuatu...had ni mmg kena pegi sebb kawan baik..nanti sy uplod gamba oke!!

tp b4 p kembangkan badan yang sedia kembang ni ..sy nak share otel terbaek dekad ni selain kat Dubai tu...ni dia...hotel helikopter!! wah bunyi cam dasyat tp memang dasyat yg amat...lepak cam tuan puteri tp sebenarnya tgh fly..amazing kan..lau kat mesia ada ni mesti class dato datin n pangkat2 yg sewaktu dengannya sahaja..kan kan ..betul la tu...otel ni mahal ma...

tgk yg bercahaya tu la bilik...
tu dia * sgt mewah oke *

* bilik tido *

adehh sy lau dpt naik ni mmg gayat .nak2 lau tyme langgar awan ..aduss dasyat gegaran dia..tp xkematu ke bontot...berejam2 dok dalam flight..p Bali ari tu 3 jam dah sakit badan oke!!!

pat² siku lipat sudah lipat harap komen!!

16 comments:

Affan Ruslan said...

Serius buruk bentuk dieeee

buyat(bebola tomato) said...

pergh....memang terbaik lah.....
dah la nmpak mewah plak tu

AMIR KOMENG said...

Tangah modified keta jadi hotel...kalau travel tak payah lagi dah nak duduk hotel...

Lepat Pisang said...

Wow!sekali dalam heli da hotel!memang superb!

Zulfahmi said...

klu dpt la plane camnie,memang bole melancong 1 dunia.mewah 2

senandung semalam said...

cntk gle...mmg hotelicopter ni trbg ke ddk je c2...

* MissYaniAbdullah * said...

affan :

buruk ker...cntik jerrr...
jeles ek

* MissYaniAbdullah * said...

buyat : aa kn terbaik dr ladang...
lau da ni dapekk k x naek ni...musti mahel

* MissYaniAbdullah * said...

amir komeng :

wah lau siap kena ambik gamba then leh masuk tv3

* MissYaniAbdullah * said...

lepat :

super duper dasyat kan...!!

* MissYaniAbdullah * said...

zulfahmi :

sgt untung kan..
dapat melancong free..

* MissYaniAbdullah * said...

senandung semalam :

dia akan travel tau...
tp yg pasti sangat mahal oke!!

Izzlin said...

besar dan cantek =) *bhgian dlm la..luar tak lawa*

* MissYaniAbdullah * said...

izzlin :

luar xlawa dalam vey the superb kann

s h e e said...

woahh...kagumnyew...sgt chantek...tp besh kew tdo dalam flight...ekeke...mcm x besh sgt jew...

* MissYaniAbdullah * said...

shee ;

sakit kepala ...