Monday, June 7, 2010

saya confius!! tolong boleyyy!!

ari ni mood malas menguasai hampir 100% dalam diri sy..!!
hadoii penat bercuti lom habes lagi agaknya...
really2 letih ari ni sampaikan boleh tido hampir sejam kat opis...
bgn2 tido td terus balik..kol 4 dah chow..
hahaa bole plak getew kan..!

hehe...( sila jgn contohi perangai sy ni )

ari ni dok survey NIKON camera + phone Blackberry + NOKIA E71
masa kat penang ari tu dah nak beli fon baru..
tp pikir banyak kali la..

  • NIKON Camera = RM4000 ++
  • Phone Blackberry = RM1800 ( haih cukup ini..ngam2.. )
  • Nokia E71 = RM1000 ( alamak lebey RM1000 leh shopping kat Espirit )

xtahu nak beli yg mana 1..
kat tgn only have RM2k sahaja..
so apa yg patut untuk dibeli r..

tp umi sy bgtau.." adik better u save ur money "...
aisshhh umi xadvance..

hehe

7 comments:

sue said...

i choose ur mum's advice..hehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

mmg nak muntah lah ce n3 ni...huhu....kamera tak perlu...sebab hp dah ada kamera dah...jimat gak..

* MissYaniAbdullah * said...

sue :

hehe..
kali ni xbole sebb dah terlebih overdosh nak pakai semua di atas..
habes gaji sebulan oke..

BABYBOO said...

hahahaha kalo i, gila gmbr of coz choose DSLR nikon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aidi-Safuan said...

angkat blackberry la. buhsan la e71. :P

|| nemo mimosh || said...

berjimat.. lagi bagus tak beli ape2..:)

Nur Hawa Mohd Zin said...

missyaniabdullah sila datang ke blog awe sebab awk dah kena tag...hehe..besr tag ni dan mesti awk suke