Wednesday, June 2, 2010

pemenang kontes aku muncung & gedik

sori u all sebb baru nak umumkan pemenang untuk kontes " AKU, MUNCUNG & GEDIK "..

sori ye tuan puan semua...

sy very sedih dengan tsunami yg melanda belog sy sampaikan xder mood untuk uplod n3 baru + pemenang kontes...sungguh sadis pabila mendengarnya...

hehe..skali lagi saya mintak maaf sebb sebelum ni belog sy mmg ada masalah.

so semua komen² dibawah link untuk kontes ini habes ilang...

naseb sy dah sempat save pic tau...

oke...* ni dia pemenang ****

* kenapa dia yg sy pilih *
haih..ahli mesyuarat tingkap dah berbincang sehingga pecah cermin tingkap menyatakan bahawa miss teddy ini sg comel + cantikwalaupun mulutnya sgt gedik...kikikiki

pada miss teddy tahniah kerana anda telah memenangi kontes ini...
so i need ur adress, ur name n ur mobile phone..
plz do emel me at missyaniabdullah@yahoo.com

pada blogger yg len plz help me ya...tolong sebarkan if korang kenal ngan pemilik pix ini...

4 comments:

sue said...

mmg sgt comei!!

VaLeriE~LabLAb said...

hah??terkejut beruk ni...neway..mekasih ya coz choose me as a winner..nti i send kt ur email

Gransazer said...

wah!!comel2..

helmi haron said...

hehehe