Friday, July 2, 2010

ali setan weiii

Photobucket
korang kenal ali x..? haih bukan ali anak pat mat tempe tu tp ali setan..!!kenal x..mesti kenal kan..adehh best citer dia kan..kisah kenakalan mahasiswa terhadap juniornya yg bernama Asmida..lokasi lakonanya di USM..ee yahoo u aku itulau korang nak tahu kan..xnak tahu pun xper..sy tetap mahu bgtau...hehe~!!

school yg kawan-kawan ali dok bertengkak tu konon nak buat design bumbung apa..Minangkabau k apa..?
dorang kan budak architecture..ha  tula my school.nama school sy HBP or Pusat Pengajian Perumahan , Bangunan dan Perancangan or nama glamer Hantu Balik Balik..biasala budak-budak school kami yg selalu balik pagi bawa board besau3.hehe..studio itu masih ada lagi..dan sy sempat guna studio tu untuk 1 year tp da byk di renovate lah..tp bangga sebab glamer u alls geng3 HBP smpai skung..sebb kamilah budak yg paling xskema..lau dlm citer tu ada abg rambut mcm sarang tebuan..skung pun masih ada yg rambut cm tu..budak class sy sorang....tp sebenarnya itulah attitude budak design cm kami..senang nak cam..no skema3 okeh..

oke3 back to ali setan..hehecite tu antara yg terbaik citer dalam malaysia penah sy tgk selain citer P.Ramlee
mmg omputeh xleh beat r..sebbnya citer tu dekat sgt ngan diri masyarkat kita..budak-budak yg masuk U mmg mcm ni lagaknya..serius xtipu..kisah belajar di adalah kisah yg sampai adalah kenangan yg terbaik dalam hidup sy..korang jugak kan...!!

sy lebih sukakan Sheila Majid dr Ogy yg nanyi lagu ni

sy ada full album citer ni...sebb sy bangga jadi Budak HBP..wakaka.korang jgn jeles oke..part2 yg xleh lupa masa part atas keta api..ali kena boom dengan telur..part yg besday as. .ali bg katak dekat asmida..part dalam bilik dekan..gila ali berani sungguh..hahahahahaah..best siot..

tp siokkk je bila tgk ali setan 2..xbest lngsung..myb sebb Ogy dah xberlakon...kaku giler perempuan itu.lantak la janji sy suka Ali Setan 1 jer..no 2, 3..semestinya num 1 is always better than num 2...haha..makan hati tau kak Ogy xberlakon citer tu u alls...alhamdulillah ali setan pun dah xjadi setan dah..dia dah jadi alim...alhamdulillah syukur skali lagi...kak Ogy sendiri pun dah banyak berubah...
Photobucket
erm..skung payah dah nakdpt citer yg best cm gini..skung produser filem syok sendiri je banyak,...ntah apa3..

psss :: nak tgk lagi la lepas ni...

2 comments:

Fatin Aliyya said...

penh tgk tp skip2..hehe.=D

* MissYaniAbdullah * said...

fatin..

lau ada kat tv sy xkan missed tau..
haha..

mmg febret nih