Thursday, July 29, 2010

belog aku sebuah belog PORNO aka TELANJANG

Photobucket
* sila cium untuk dapatkan keghairahan melampau *

weiii sapa punya gheja ni~!
oh sungguh wathefuk~!
skung dah femes belog aku jadi belog telanjang~!
hahaha..sungguh porno ku rasa!!
hadow² bikin teransang dehhh~!!

ganas betul kata kekunci untuk belog aku nih~!
" TERANSANG "
aku rasa mesti sebb aku punya entry yg hot minggu lepaih~!
tonyoh sini

arghhhh!!!
malu weihhh!!

sumpah wei aku xnak dah buat lagu nie..!!

12 comments:

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

hehhee..boleh pulak..sah2 bnayak sangat org goggle sal bnda tuh kan..ngeeee

Amalia Auni said...

he3..
relex2....

Dc said...

wah2..klu type kat google word "telanjang" msti page yanie yg top ranking ne huhu^_^

* MissYaniAbdullah * said...

princess kelly :

tula..skung kan femes ngan arial peterporn..
hadehh..teruk2..

* MissYaniAbdullah * said...

amalia

hahaha malu beb

* MissYaniAbdullah * said...

dc :

alamak malunya lau getew..
nak try search r sat lagi...
hadow2...
lau belog ni belog lelaki xper..
tp belog pompuan..

sorok dalam almari la sat..kikiki

an.afiqah said...

terbaekk lah kak . HAHA !

AiDa AzRyN said...

hot betol cte u.. hehe~ :D

* MissYaniAbdullah * said...

an afiqah :

uwaaaa..
xtahan nak gelak..

* MissYaniAbdullah * said...

aida :

hot kot..wakakkaa...
nak tergelak pun ada

Zinedine Zaiddin said...

Hahaha..tu laa lain kali jangan buat dah..orang kita ni ramai yang air penuh kat kepala.. :P

* MissYaniAbdullah * said...

@Zinedine Zaiddin

hahahaha....
bil air tertunggak bro..
hahhahaha
hahahhahaha
hahahahahahaha