Friday, July 23, 2010

BERPAKAIAN TAPI TELANJANG!!

nauzubillah betul bila cheq tgk pix ni..
masa cheq dok jogging dekat isuhangat.net cheq terkejuzzz opsss!! teruihh cheq tutup molot cheq had dok nganga!!
hadow² minah ni sgt berani..sumpah!! cheq walaupun xbaek tp adala baek sikit tp cheq xbrani nak pakai lagu ni..sunggoh...tp xtau la pasai apa awek ni brani plak p majlis kawen siap tayang² lemak yg dah lemau dah!!
naseb cheq xdak kawan or kakak lagu ni..lau dapat cheq katuk² pala hang cheq oiii!!

Photobucket


tp cheq xnak habak lebey²..cheq bagi penilaian pada hangpa semua!! rasanya hangpa sendiri tau mana lebih elok kan!! hangpa nilai la minah yg terover !! alamak tgk nak kata jugak sebb geram!!


tp byk lemak kan!! cheq pun banyak lemak lau hangpa nak tau tp lemak cheq semua da cheq kunci!!
hahaha!!


tp betul kata si tuan punya belog isuhangat :

akan datang 1 zaman dimana waktu itu, wanita berpakaian tapi bertelanjang. Ini la zamannya

tp gambaq ini sesungguhnya memalukan umat islam jika si minah ni org islam...
dak semua lelaki suka perempuan yg seksi..lau dah masa bercinta hangpa dah seksi..tunjuk sana sini..habis masa kawen hangpa nak tunjuk apa diah lagi..!!

hangpa renung²..selamat beramal!!!

32 comments:

chibiehazs said...

haha.. dia trlupa pakai tube kot.. huhu

Nur Hawa Mohd Zin said...

mmh nak muntah kat sini....payah nak cakap..huhuh..sakit mata jerk

* MissYaniAbdullah * said...

chibi :

ntahler..
agak2nya cm ner lau belah depan yer..
xleh nk imaging nih

. n e y s h a k . said...

kalo pkai cmtu,baik tak payah pkai bju..
hadoii,ade jugak mnusia cmni zman skrg ni..
dah miskin sgt ke pon pkai cmtu :(

* MissYaniAbdullah * said...

hawa:

anda dibenarkn muntah

GnieNaim said...

huhu xle blah...die rasa lemak itu seksi kot

cik paro said...

baik tak payah pakai baju kurung!!!!!!
PAKAi je bra!!

* MissYaniAbdullah * said...

nesyak :

tula..ada lagi la manusia yg cm ni..
xperla..marila kita pakat derma kat dia nih..biaq tutp sikit..

zikeryhassan said...

tergugat iman.

* MissYaniAbdullah * said...

GnieNaim :

sebb dia rasa lemak dia seksi la dia dok tayang tu

* MissYaniAbdullah * said...

cik paro :

halamak kalu pakai bra saja..
pak3 aji mesti suka..
hahaha

✿nenek moden✿ said...

isyh..lebih baik bogel je...sedap sikit tgk..huhu..

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said...

sgt ajaib ;)

* MissYaniAbdullah * said...

zikreyhassan

chwq pun tergugat iman tuhhh

* MissYaniAbdullah * said...

nenek moden

nenek kena nasihat cucu nenek tu..
hahahahhaha

* MissYaniAbdullah * said...

sue :

mmg ajaib..
jarang nak jumpa keajaiban ini

syaveyron said...

LoL..hu3

* MissYaniAbdullah * said...

syaveron

lol..terkejut kahh

alkisah69 said...

macam nie punya orang pon ada ka???

Miza Yusof said...

memalukan kaum perempuan je. even kalau nak berseksi seksa pun biarlah kena pada tempat dan cara. haish =.="

* MissYaniAbdullah * said...

alkisah 69 :

ada la ni..
terang2 pix ni dah ada depan mata

* MissYaniAbdullah * said...

miza :

keseluruhan umat islam malu la bila ada umatnya bersikap keterlaluan mcm ni..

cik panadol said...

tak dapat nk imagine cmne la rupa minah ni kalo tgk dari depan...memalukan sungguh!

* MissYaniAbdullah * said...

cik panadol

hahha..sama la kita..xleh nak imaging..
ada benjol2 k x..
tetttttttttttttttttttt

hahhaa

Sera Sare said...

dkt malaysia ke nih ? mgkin dia dah x de baju lain lagi kot kuikuikui

* MissYaniAbdullah * said...

@Sera Sare

betul la ni kat malaysia...
fesyen terkini lagi sensasi..hahaa

Lindonut said...

adoi. nk ckp cne da xtaw. pe motif die xtaw r. pelik la manusia neh. isk2

IzzaH si pari pari said...

biar betik pakai camni??
dah takde rasa malu kaa?

err..hi missyani~~

* MissYaniAbdullah * said...

@Lindonut

ni ler fesyen skung..
fesyen abad ke21

* MissYaniAbdullah * said...

@IzzaH si pari pari


betul la tu..
bukan pix edit2 nih syg..
btw aii izzah..

salam perkenalan

Bit Zamri said...

tube dia basah waktu ni!!! wakakakak~
dats y xpakai....hamnpeh je..

saya ada dapat pic ni bluetooth dari kawan dulu2..
tp x berani nak post kat blog...huhu..
tp cepat je da tersebar kan..
pengajaran utk semua!!!
elok nye snap dari depan! ahahah~jahat aku..

* MissYaniAbdullah * said...

@Bit Zamri

OH YEKE...

TP XKAN LA X TERPERASAN PULAK KAN..TUBE MASAK SEBB BERPELUH KOT...