Tuesday, July 20, 2010

dia tecik then dia istimewa tp body ketul² cm ayam ketul KFC...

oke! best tau p gym! penah follow 2 weeks je ~ pastu hampagess malas...
bukan apa sebb xdak kawan..lau ada mmg p slalu aihh..
sy p gym kat Majlis Sukan Negeri Kelantan : 10 minit dr rumah..
had bestnya dia asingkan laki ngan pompuan!
beselah Membangun Bersama Islam!!
faham kan!! tp sy setuju untuk konsep ini!
oke3...ni da brader kita ni~! walaupun dia tecik saja tp body dia ketul² beb! kalah sy ni ha~!
sy ketul² di perut jer!! hahahhahahahhahahaha...


Photobucket

ala nomel² sungguh baju dia..mickey mouse ker..ala ala cak..!!!

Photobucket

tecik kan dia tp dia bgs dia xmalu pun..
ni la had kita mau...dia sungguh istimewa!!

Photobucket

hohoho ..tuffnya..tp sy xsuka lelaki badan ketul² cam ni..geli²
skali kena lempang mau bersememeh gg..ngan bulu² hidung punah ranah..hahha
 tp brader kita ni cm familiar r..mcm selalu je jumpa muka dia..
ingat td pix ni pic edit tp betoi rupanya..

tp oke la kan..setiap manusia tuhan dah jadikan ianya sesempurna ciptaanNya.
so setiap manusia ada kelebihan masing²...jadi walau kita mempunyai kecacatan ianya bukannya alasan untuk tidak berjaya..!!

8 comments:

Encik Psychopath said...

peh. bia kecik gile.

Izan Ishak said...

yelah...org macam ni pun makhluk Allah juga kan. tetap ada keistimewaan~~

* MissYaniAbdullah * said...

encik psychopath :

tecikkan dia...
ciptaanNya jugak..

aLya said...

tEcik2 pOn tOugh 2..hehehe
da "ter"ske da..hahaha

* MissYaniAbdullah * said...

IZAN :

BETUL2...
KITA SEBAGAI MANUSIA YG NORMAL SEHARUSNYA MEMANDANG KEPADA KELEBIHAN NYA BUKAN KEPADA KECACATANNYA...

KITA YG NORMAL NI BELUM TENTU SEMPURNA

* MissYaniAbdullah * said...

ALYA :

HEHE ..DAH TERSUKA EK..
SEBB DIO COMEL JERR..

eik`S noName said...

kcil2 cili api kan...gegege

* MissYaniAbdullah * said...

eiks :

ni cili banggala...
had yg besau tu..hehee