Saturday, July 24, 2010

PENGGODA² JALAN RAYA...


oh penahkah hangpa stuck dalam jalan raya..
plak tu sorang²..hadow² meroyam la hangpa !! cuak weihhh!!!
tp lau dok oberse ermmm depa yg gegurl xdak hal!!
depe xhirau mana sgt!!!

penggoda² jalan raya!! uitsssss xgemor!!

oke!! 

No.4
Photobucket


mengikut firasat atuk dalam fesbuk :
" atok raso deme ni payah bebenor nak tahan kreto!..deme nih dak seksi!!
lau lagi seksi atuk pun boleh tumpangkan...hahhahaah "

No.3
 Photobucket
 mengikut tilikan Pak Blalang dalam ayaqnya "

" patik rasa tuan hamba akan lulus dengan cemerlang untuk semester ni..lepas ni bulih naek keta principal okeh!!  hahaha..



No.2
Photobucket


had ni mengikut firasat atuk dalam citer Naseb Do Re Mi

" kome boleh dapet krete deraih²..ate paneh dok tgh panas xpakai baju...nanti habes sun burn. xkesio nyer teman nengok kamu seksi meksi , deraih naek keto...vrom vrom vrooommm "

Juara Carta top 1
Photobucket


hangpa la jadi pak nujum plak..
hangpa kata apa weihh..hahahhaa
tau hangpa dok gelak..cheq pun sama...sabar jela..
nak buat lagu mana...brader kita nih takut dok dalam hutan..sebb tu la dok jadi lagu tu..


hahhahahhahhahahahahahaa




 

8 comments:

yui92 said...

mmg termuntah...huhuh

* MissYaniAbdullah * said...

yui92:

sabaq..seksi tu..bila lagi nak tgk free show

syAzAnA said...

uiksss. seksii woo. adeshh. ade gak camniee. pengsan mak. hehe

* MissYaniAbdullah * said...

syazana :

hahhaa..show free nih..
lau nak pengsan k muntah ka..
boleh xdak hal

senandung semalam said...

tutup mate...
xsenonoh...
hehehehe

* MissYaniAbdullah * said...

senandung semalam

pakai spek semua yer bila lalulalang di belog sy

Zinedine Zaiddin said...

Yang last tu kompem2 kena langgar...hehehehe

* MissYaniAbdullah * said...

@Zinedine Zaiddin


weihh jgan kesian dia tau...
dia pun nak balek..cian dia xdak org nak tolong