Sunday, July 18, 2010

semua org dah nak kawen..sy jer yg belum!!

wa sedihnya hidup ni!!
most of my fren dah nak kawen..
dalam geng² pengawas dulu sy jer yg xkawen lagi..
dalam geng2 kelas 8 org  sy ngan safawati yg xkawen lagi.
had len dah ada anak 2,3 org : ::kawen muda..
had yg belajaq kat USM ..haha xramai lagi yg kawen..sumer dok smbung master..fuh lega!!

myBFF Zaliyana kawen raya ke4 nanti~
adehhh cazen sy pun kawen ari yg sama!
tp berbelah bg nak cr masa mcm ner!
macam mana pun kena gak curi masa p kenduri Zaliyana nih..
adoii pening..
kan xp kenduri cazen haihh xbole sebb depan rumah jer!!
lau xp kenduri zaliyana pun xboleh sebb sy hadiahkan 100 biji coklat ( cm hadiah contes ) untuk dihadiahkan 
kepada tetamu..xpun kek sebiji letak atas dulang..haihh baek sungguh hati sy sejak 
kerja nih..duit cm ayaq.xper..xkisah sebb mmg dah niat nak bg lau zaliyana kawen..!!
kena p jugak lagumana pun! sy nak tgk kawan sy dok atas pelamin dengan lelaki dia cintai..

erm..bila jodoh sy nak mai nih!!
tp sy percaya sgt2 jodoh dah ditetapkan tp lambat ngan cepat jer!! betul daik!!
im get ready dah..duit dah cukup dah haih..tunggu org masuk meminang jerkk..
abe payed ni bila la..xsabaq2..
korang2 yg nama lelaki xnak ke berkenalan ngan sy ni..
hahahhahaa
cheq lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hahah
jgn marah no!!!

4 comments:

Siti said...

semua org dah ditentukan jodohnye..cuma cepat atau lambat je..sabarlah yer? ^_^

* MissYaniAbdullah * said...

hhhaaahah siti

tgh sabar ni..

Tomato Gurl's Life said...

sy pon lum kawin..sbr ye xlm lg jodoh smpi..huhu ;)

* MissYaniAbdullah * said...

tomato :

mmg tgh sabar la syg.
hehehe