Saturday, July 17, 2010

bagus dia ni p solat..alhamdulillah tp baju beli kat mana tue...!!!

hadoi dunia dah terbalik..!!
eh lom terbalik lagi sipi2 jerp~!!
masih boleh dikontrol ngan remote kontrol..~!
WTF ni p solat pakai baju tulis entah apa-apa~!
tp bgs jugak dia ni..
sembahyang jugak..mayb xsempat or mmg xdak baju len kot..
tabik kat lu der..

Photobucket

allahuakbar!!!

apa kata anda weihh~!!

16 comments:

dak eina (◕‿◕) said...

huhu bagus jugak die...s0lat jugak tu~~ ;)

cik paro said...

pnh gak tgk gambar ni sbelum ni..

Nur Hayaty said...

owh.....patutnya dia kena check dulu pakaiannya before gi solat....moga2 dia sedar akan perbuatannya itu..credit kat dia..setidak2nya dia th akan kewajipannya menunaikan solat drpd org lain???huhu

* MissYaniAbdullah * said...

dak eina :

tula pasal..
bgs dia nih..solat jugak tp slad r bila pakai baju mcm tu..dalam islam mmg larang pakai baju yg ada lukisan ni smeua

* MissYaniAbdullah * said...

cik paro

yeke..aik tiap kali sy post entry baru mesti awk dah tgk pix kan..
haihh..kena cr yg lagi gempak
kikikiki

* MissYaniAbdullah * said...

nurhayaty

tula..mayb dia nih dr mana2 then bila masuk waktu dia solat kan..
bgs dia nih..alhamdulillah..
cuma mayb tyme ni dia terpaksa la kan..kot3 dr tempat kerja ka..
yup he better dr yg lain2..

zikeryhassan said...

kena tanya pada yang pakar. pape pon bagos hamba Allah tu :)

* MissYaniAbdullah * said...

zikery

ya ya dia sgt bgs

Nieylicio Kerolicio said...

mst x kusyuk org blakang die solat.. bace ayat tah pape tuh

kelana fana said...

tak kan mamat tue tak paham maksud f**k..adeii, konpius ehh :(

ASaDa RyutaRo said...

hahahahaha... asal tutup aurat punya pasal la ni..

kena tengok jugak kesesuaian baju kita tu, karang ada makmum belakang terpandang time bangun rukuk, ilang lak khusyuk.. isk..

solat itu tiang agama..

* MissYaniAbdullah * said...

kelana jaya :

jgn marah dia..
mayb dia xtau maksud tu kot..

* MissYaniAbdullah * said...

nieylicio:

ntah2 orang xbelakang xtau baca..hahaa

* MissYaniAbdullah * said...

ASADA :

mmg dalam islam larang kan pakai baju yg ada lukisan dan perkataan yg contoh gini..

agama tiang islam

liyana aziz said...

sepatutnya before solat kena tengok apa yg kita tengah pakai, tapi alhamdulillah, dia solat jugak berbanding mereka yg tak pergi solat. huhuhu.. =) mungkin dia x sedar..

* MissYaniAbdullah * said...

liyana :

betul tu..kita kena make sure semua aspek bila kita nak solat..
jgn ambil mudah..
bersihkan diri kita dulu..
tp dia bgs..dia solat dr sesetangah org..alhamdulillah