Tuesday, July 20, 2010

teloq teloq teloq...mai sini pakat basah keti semua!!

pagi pagi pagi semua!
adeh ari ni bangun lambat sebb dok study ngan belog ni!
hahah!
bila encik boyfren tanya dok buat apa boleh plak habak dok study sal bank tu!
tet!! oh syg sy tiada niat untuk menipu kamu!! hahaa..

oke..masa tgh mewritekan entry baru ni..sy lom lagi bekpes tp ada nasi lemak!
uhh sedap baunya!! ada teloq!!

uits teloq masak separuh sgt sy tidak gemari~!
OMG susah susah tekak nak telan!!
selalunya teluq² ni sy taruk kat muka buat mask jerp!
busuk pun busuk la janji lawo!
kemain lagi perempuan ni kan padahal muka jerawat ketul² jugak!!
haha!!

mai kita pakat tgk creative sungguh deme masa skung ni!
buat art pakai teluq~!
ce tgk pix ni siap meniarap memberi kusyutan itu!!
ohh kamu sgt bravo man!!
hello put ur hand together n clap oke!
clap clap clap!! haha²..

Photobucket

cait bukan senang nak susun teloq dok getew yer!!
walaupun teloq tu bujuq ampa kena ingat bole ka kita stand dia getew ..aihh bole tp memang berpeluh keti la..!!
haha

Photobucket

taaada berkat ketabahan dan kesungguhan brader kita jadila art yg di ingini~!
cntik kan u alls~!
lau suh sy mmg xbole sebb sy mmg panas baran, panas hati,panas lutut last² skali asenya sy sepak je!!
kakaka!! 

so u alls ada bran ke kita buat getew!!! 5hari keti dok hangat jer!! haha

8 comments:

Cik Bucken said...

gile kretiiff!!

* MissYaniAbdullah * said...

cik buchen :

tula ..kena buat penuh kesabaran

alinac lover said...

fuyooooooooooooo!

* MissYaniAbdullah * said...

alinac lover ::



fuyooooooooooooooooooooooooooh glup!!!

iqbalsyarie said...

Wahaaauuuuuuu!!!!kretif sgt22!!!mesti sgt susah kan...
Post baru:Ini baru mukaddimah aje

sweetsal said...

betui ke tu teloq..tak pecah ka?..hebat betui aish...

* MissYaniAbdullah * said...

iqbal :

hahah..boleh je..kan dah ckp mmg keti hangat xhengat la...hahaa

* MissYaniAbdullah * said...

sweetsal :


betui la teluq..
xcaya ka