Wednesday, July 7, 2010

wa salute lu brader..manyak berani woo..lau waa waa tgk je der~!!!

wah ari ni sy cuti sampai ari ahad..
yabedabedu..sungguh suko!!
suko yg amat!

oke3 sebelum sy nak p kemas pakaian apa kata layan ni dulu~!!..
oh ya bebeh~!!
********
oke sy bukan nak cerita tentang kedasyatan pix ini
cuma nak bercerita mengenai ' keselamatan '

Photobucket

cuba u olls tgk pic di atas pekerja kontrak ni mana la pakai apa-apa alat keselamatan
xder pakai topi..tali pun xder!!
kan kes berat lau jatuh kebabom ke bawah..!~
bersepai otak! subhanaallah..

lau lec sy mesti dia hangin lau bawak kitaorg p tgk site! mesti kena pakai topi~!
mahal topi tu tp sy cilok yg kawan punya!!!

Photobucket

oh tidak ini bukan pix edit ya..
ni real punya..
tgk la brader kita ni kemain lagi..
jatuh kan ..kan kan..
haha..

apa kata anda

10 comments:

CasaBlander said...

extreme r..berani btol drg tuh..huhuu

zairie said...

giler la.. safety officer x wat keje ker?

deela~ said...

bahaya giler... sy keje kat site ni pn dh tgk mcm2 eksiden, baru last week, ada trainee terjatuh tp nasib baik xde pape...

Hamzah Ian said...

tu mat indon atau bangla.. diaorang mmg tak takut mati.. pergh..

* MissYaniAbdullah * said...

casBlander :

cari rezeki punya pasal..

* MissYaniAbdullah * said...

zairie :

haha...dia tido..sebb tu xkesahh

* MissYaniAbdullah * said...

deela :

dorang ni xpk apa dah..
janji org suh buat buat je

* MissYaniAbdullah * said...

hamzah :

aa ..muka sebijik cam muka depa..
muka kesian..tp mmgg kesian pun kat dorang

budak hitam said...

diorg wat keje cari rezeki tp yg sfty officer x wat keje.. ni la jd bile org atasan lps tgn.. eeeii2.. geram plak tgknye...

* MissYaniAbdullah * said...

budak hitam :

sabar3..sabar separuh daripada iman..
besala bila site officer malas..
makan gaji buta..
xper..
kita pelengkung dia ngan topi ek..

dush3..dush~!!