Friday, August 6, 2010

JANGAN SOMBONG OKEH!!

oh sgt ingin mendekati ini budak!
dia sombong ngan haku nih!
apa yg ditakutkan sgt xler diketahui asal usulnya..

Photobucket

mayb sebb hany terlalu kecewa dgn haku as a Chik Sue dia..
hala semua abg & kakak dia tangan aku had dok gosok tiap² hari..
Chik Sue mintak maaf ler syg...tyme syg lahir syg dok rumah Tok Baba kan bukan rumah Tok Mem
payah ..jauh plak tu rumah Tok Baba...
lagipun umi dah ada bibik kan...so xperlu kot chik sue menapak di rumah Tok Baba..
lagipun malu la cik sue ni stok hidung jambu air rumah tok Baba stok hidung tajam kalah mata pedang!! huhuhu
Sebbnya family abg ipar aku ni Pakistan weihh...
so anak buah aku ni mix ler!!
aku..?
............................................tet........buat xtau sudah

budak ni hangin 1 badan je bila tgk aku..!!
xtau la nampak apa bila tgk aku..
hahaha
dia xmanja ngan haku sebb ari² dok ngan bibik ..
sungguh ..xtgk muka bibik 1 hari menangis cam apa ntah..
hany hany...!!

ni anak kakak aku yg bongsu Nur Hanisat Bt Mohammad Hanif..
oh dia pengarang jantung umi aku skung ni..
baru je setahun ...dilahirkan di Kota Bharu Medical Centre ( KBMC )
tp maaf chik sue ngok sikit sebb xingat tarikh lahir..hahaha

kesian dulu hany after lahir, kena tinggal ngan bibik sebb kakak aku mengajar kat Johor..
tiap² minggu kakak aku balik dr johor k kelantan..
masa² mula nak lahir kakak aku ada komplikasi sebb hany lemas..
tp alhamdulillah kakak aku dak dapat transfer kat Jertih Terengganu , 30 minit dr rumahnya..
yuhuuu..aku pun selalau dapat jumpa hany..
syg hany!!
t jadi comel macam chik sue okeh!!! :- tolong anda boleh tutup laptop skung jugak..!!

hahaha

6 comments:

naz said...

pipi dia yummy haha

* MissYaniAbdullah * said...

@naz


gebu cam kueh pau..hehee

Amni said...

tak boleh tengok apa benda tu.. huhu

zaza said...

aku suke tgk matanya yg boolat tuh.. hehe

* MissYaniAbdullah * said...

@Amni


kenapa amni..
taku apa

* MissYaniAbdullah * said...

@zaza

mata hany mmg bulatt