Wednesday, August 11, 2010

:::MEKSS MENCARI FAIZAH, PLZ TULONG MEKSS!!!::::::



oh dapat duit raya RM5 mmg dah berbaloi² dulu.
kira sapa dapat RM5 dulu kira dia la paling hebat..

iyer dak!!!

tp mekss bukans nak ghoyat sal duit raya..
nak ghoyat jugak tp lambat lagi..
pose pun x lagi..
so mekss xmau ghoyat dulu..nak kena holdd for a while okeh!!

Photobucket

mekss mencari faezahh

kenapa mekss cari dia..
sebb mekss ada surat untuk faezahh

Photobucket


dear faizah...

oh sungguh romantik kamu berdua ...lau la boypren mekss getew jugak kan bestt..kelasss getew...
payah sungguh nak buless boypren lagu tuh...i lap u u lap me la ekk..hope kamu berdua elok adanya tau..mekss xper..org len bahgia meks pun tumpang 2 3 belas kaki..meks xper...

tp mangkuk hayun ko nyah!!! mengong betul..nyusahkan meks jer..tau r bercinta tp menyusahkan org plak..hehehe...pasai hang faezah mekss xdpt nak bayar apa yg mekss beli td..xlepaih..deme xmo duit yg boyfren hang tulihhh tu..deme nak Arnod susahnakeja ....apa la korang ni..bercinta main tulih² kat duit..tgk skung faizah dah xsygkan hang teruss guna duit ni..tgk sapa yg susah ...mekss jugakk!!!
mekss xdak duit dah..nampaknya meks kena simpan duit ni buat masuk arkib...adoooiii budak² weiihh...bercinta bagai nak rakk.faezah²...tapi sapa faizahhh
mengong sungguhhh!!! 


4 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

tulis kat duit mana leh pakai duit tu...teringat Mohabbatien plak..tulis atas daun

zulkbo said...

Salam ramadhan
dari saya buat
anda sekeluarga
moga mendapat keampunan
dan keberkatan dari-Nya
di bulan penuh rahmat ini

Nur Hawa Mohd Zin said...

ada award kat blog cahaya kewanitaan utk awak

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

hahaha. kelakar! mkne nye faizah tui bkn ur friend lah kan. haha. sbb tu shag ble dpt balance, shag cek duit ;pp