Sunday, September 19, 2010

meks jadi wedding photografer!

salam kawan² semua
wah title post meks kali macam syok je kan!
musim raya ni meks byk kenduri kendara yg nak di hadiri.!
antara sepupu meks sendiri!


tp meks nak bercerita mengenai majlis perkahwinan kawan baik meks!
siti nor zaliyana & zarul hakim~

meks memang kawan baek ngan yana!
sejak dr form 1 lagi smpai skrg kami still berhubung..
so sebagai menghargai persahabatan yg lama terjalin meks hadiah 1 hantaran perkahwinan ~
wah baek jugak meks ni kan! hehe :) sila la muntah hokeh..


untuk majlis perkahwinan sebelah perempuan meks xjadi photografer sebb sepupu meks kawen ari yg sama!
so meks pergi majlis belah perempuan pun dah ptg!!
xperla..dpt ambik 2,3 keping pix ngan pengantin pun dah kira oraiiiiiittt...! hehe


so yana ajak meks join untuk majlis menyambut menantu utk belah perempuan.!
so meks pun dah xder kerja pergi jela..!
kawan kan!
meks naek kete ngan pengantin perempuan!
pakai baju pun sama jer!! hehe..
DSLR mmg meks xtinggal..nak ambik gamba kan!!


so pergi sana..mmg xder cameraman..zarul mintak tolong meks ambik gambar..
so meks atas dasar persahabatan ambikla.tp meks bgtau dekat zarul & zaliyana yg meks xpandai sgt..
tp meks try jugak!


kitaorg buat photoshoot dekat depan Istana Kelantan!
mmg cntik..then si pengantin mmg sporting habess!
dan kawan meks mmg sgt gojes that day!!
untuk pengetahuan kawan2 semua..
meks juga merangkap wedding planner..
semua meks pilih tp kalau yana xsuka yana akan ckp..
tp alhamdulillah dia suka semua yg meks pilih..


Photobucket
< black & white >

Photobucket
< putih vs hijo >

Photobucket
< siti nur zaliyana >
dia sgt cntik !!

Photobucket
< 2 hati menjadi 1 >

Photobucket
< candid tyme : comel >

Photobucket

< my best friend ever >

Photobucket
< kwn meks yg sgt cntik >

Photobucket
< sehati sejiwa >

Photobucket
< akibat kami mmg sahabat yg baek meks pun pakai ikut theme >


so pada korang semua meks mintak tolong komen apa yg patut sebb meks mmg dah jatuh cinta ngan
bidang yg baru ni..mmg seronok habess!!

muahhh!!

6 comments:

naz said...

awww cantik. lesung pipit mengancam:)

dnobiz said...

Meks ke yang amik gambar tu...
good job,cam pro boleh buat duit ooooi

* MissYaniAbdullah * said...

@naz

tau xper..
bukan 1 jer tau ada lesung pipit tp dua2 pipi ada lesung pipit..
mmg bertuah badan

* MissYaniAbdullah * said...

@dnobiz

aa meks la ambik..
huhuhhu..
yeke ni..ker saja nak sedapkan hati meks ni..
meks pun mcm nak serius dlm bidang nih..
btw thanks yer

senandung semalam said...

pengantin cntk
hasil kerja pun cntk ;)

* MissYaniAbdullah * said...

@senandung semalam

memang pengantin cntik sgt..
berseri2..
tenkiu cik senandung semalam