Thursday, September 16, 2010

mekss itss back

dekat sebulan lebih meks xupdate blog..
banyak masalah betul...
sedih pun ado..
ore len gembira bagai tapi mekss dok sedih3..
pasaipa xtau la..

tp mekss dah rindu nak update..
nak mencarut ..
ish3 xdak la..meks nak update more citer2 yg good2 untuk hampa semua..
boleh no...

apa2 pun..
meks nak ghoyat..
selamat hari raya !!

umuahhh

Photobucket

( rumah nenek sy )
itu bukan anak sy !!!

12 comments:

AiDa AzRyN said...

Hehe~ Selamat rayer.. Maaf zahir n batin~ :D

mama zharfan said...

selamat hari raya :) anak saper jd mangsa posing tu ;)

eik`S noName said...

kenapa sedih2 lak???kan raye...ahaks

Rizman M.A said...

Rajin2 le update.. kalau boleh 1hari satu post

Nur Hawa Mohd Zin said...

salam...tu lah, lama tak tengok blog ni update...bz ye...skunk dah blh aktif blogging...

Bert said...

lama x dgr cter, g mana?

* MissYaniAbdullah * said...

@AiDa AzRyN

selamat hari raya..
maaf zahir batin kalau meks ada terkasa2 bahasa semasa penulisan meks

* MissYaniAbdullah * said...

@mama zharfan

kak selamat hari raya..
ni anak cazen..
nak pegang anak sendiri xdpt lagi.ehehe

* MissYaniAbdullah * said...

@eik`S noName

sedih sebb sedih la ..
huhuhu

* MissYaniAbdullah * said...

@Rizman M.A

insyaallah..
skrg ni mmg nak update dah..
rindu kot nak jogging kat blog2

* MissYaniAbdullah * said...

@Nur Hawa Mohd Zin

tula ..
makasih sebb jenguk2 blog meks deh..
hehee..
insyaallah meks nak update citer yg terbaru

* MissYaniAbdullah * said...

@Bert

bertapa la u..
byk masalah..
ni alhamdulillah masalah dah settel..
dah boleh blogwalking balik