Friday, October 8, 2010

ADA MAGIC WEIHH

ari ni terlebih over nak memanjakan diri ngan belog r.!huhuh..ada org kesah kah..? ari ni mcm nak kuar tp hempeh mamat tu..semalam ajak kuar tp ari ni diam pulek..!! urmm baek aku buat bodoh sude..!! kan xpasal² aku pun jadi bodoh sama.nak mau hokeh!!!


ari ni aku nak buat magic..!! ha buleh kah..? buleh la sikit²..! alahai sikit pun okelah tu dr xrerti langsung...!!! ahaha...


magic ni aku belajaq dlm Astro ..apa jadah nama program tu tp dok slalu main dekat² nak magrib..around 7.30mlm tu..magic ni mengenai baju..ha ha..bukan baju kecik baju besaq okeh..ni baju t-shirt..cumel tau..!!


Photobucket


baju ni keras tau x...!! depa lipat kecik ² jadi mampat..kalo hang baling dekat dinding 4 sure dinding yg retak ..hohoho gst dramatik bukan..muhong saje la...!! hahhaa


Photobucket


oke..mula² kena rendam baju ni dlm ayaq sejuk..urm xkesah la ayaq sejuk ka, suam² kuku ka, jgn ayaq panas sudeh...!! kasi rendam ni punya baju 10 minit..tp sebenarnya ikut suka hampa la noh..!!kalo nak pegi beli MCD pub buleh jugak..!!


Photobucket


after korang balik dr MCD tu ginilah jadinya..!! dah macam pampers pakai buang dah ler..! hhuhu..sejibik bukan..urm buat xtau sudehh!! tp rendam lagi ..jgn putus asa noh...


Photobucket


tadaaa..!! nilah hasil rendaman itu..magic bukan..tp tahanla nak kena ion bagai..lau aku xkuasa la nak ion lama² ni kan..huhu!! letih berdiri..! tp sedekit tergamam la !! korang xtergamam ker..urmm mmg xdak peraasaan ..ha ha ha..


Photobucket


hoho..korang dah boleh pergi jemur then ion..so boleh hangout ² ngan marka masing²..!!! hu hu hu..sgt magic bukan...!!


note kaki : mana dpt baju cenggini...

6 comments:

dak eina (◕‿◕) said...

hoho dpt bju selai...nk jugak...

missct_bella said...

hehe..kelaka..

* MissYaniAbdullah * said...

@dak eina (◕‿◕)

hohoho..dpt selai baju kan.huhuh

* MissYaniAbdullah * said...

@missct_bella

hehe..cumel bukan..

ben said...

hah..terbaiklah baju cmni...
senang dibawa...
kecik jd besor...

* MissYaniAbdullah * said...

@ben

tula pasal..senang kan..
kat mana ada jualni..
nak carii