Friday, October 8, 2010

sapa punya baju kecik baju besaq tu...!!!

assalamualaikum semua...! ada baek kah today..? ari ni aku cari sedikit seronok..aku pulun tidoq sampai xhengat dunia..seronok haih..hehee..!! love love love..haha..dah lama xmerasa tidoq yg lama..hip hip horey..lalalala

cuti² mcm ni la yg nak kena basuh baju bagai..adeh.aku bukan rajin mana pun basuh mana walaupun abg mesin yg basuh..muhong la aku rajin weih..pemalas..!! lau ajak jenjalan aku lajuuuuu..haha..penah skali tu masa study dulu simpan stok seminggu xbasuh baju...sampai dah xder nak pakai baju weih..haha.sabau jela.!hahaha..pade mak²  mertua sekalian alam, terimala menantumu ini seadanya hokeh..!!


ni nak bercerita mengenai baju kecik baju besau org perempuan..!! sgt sensitif kan! kadang²  nak jemur kat ampaian tu rasa malu..masa dulu aku lebih gemor jemur dlm bilik..! malu walaupun spesis aku jugek..! tp bila tyme aku ada perangai buat xtau aku jemur je kat ampaian ground flor blok aku dulu..!! haha..ada macam pattern kan..minie mouse , panda..arghh segala jenis binatang ternakan la ada..haha


korang yg perempuan baek²  weih.dgn baju kecik baju besaq ni la buleh menjahanamkan kita sebenarnya..org lau dah dengki ngan kita akan buat macam² ..xdpt buat cara elok, depa main cara kasaq..! so hati²  la yer..kan xpasai²  kita dok teringatkan seseorang gara²  telah dimandremkan dgn menggunakan baju kecik besaq kecik besaq..huhuh!! hari²  noh..!!


tp ni kes lagi hari kalau ada org cuba mentransformkan baju kecik baju besau ni..!! mmg haru der..!! 


Photobucket

lol sapa punya baju kecik baju besau ni...!! adehh..tgk org yg xbrapa sihat pun teringin nak ni kan plak org yg sihat walafiat..amacam puan ² semua lepas ni xyah dok tayang jemur² kat luaq la yer.BAHAYA..!! kan jadi kes lain plak . hehehe...


note kaki : aweks² kat luar sana kena ambik serius sebb ada segelintir org yg jahat akan menggunakan apa yg kita pakai utk tujuan yg tidak elok..so berhati² la..!! utk kebaikan bersama..!! renung² kanlah..!!

8 comments:

dak eina (◕‿◕) said...

betul tu yani...jemur dlm umah jek baju kecik baju besau tu...kan? selamat~~ ;)

* MissYaniAbdullah * said...

@dak eina (◕‿◕)

tau xper..bahayakan...ish2.
kan skali org mandremkan kita sapa yg suh..org zaman skrg ni xkira dah lau hati dah busuk sgup buat apa sahaja

:~:Budak Degil :~: said...

masyallah...gelinye....

Anitadahahs Kefele said...

ishk. hampeh sungguh.
sapa punya la yg dia curik tu.. mmg betul pun jgn ye sidai luar rumah, mmg pernah jadi kes hilang kat kawasan rumah ni. padahal ada pagar tu.. siap panjat lagi.. aduhai! kemaruk si baju kecik betul..hehe

* MissYaniAbdullah * said...

@:~:Budak Degil :~:

tula kan..terok tol..
berdaki..kotor gila..

* MissYaniAbdullah * said...

@Anitadahahs Kefele

ha kan dah kata..betul3..skrg ni org kemaruk sgt ngan baju kecik ni..
risau sy tau..nak2 student tu yg suka gantung ..aishh...
so hati2 la noh

Affan Ruslan said...

eh, segan pulak tgk org tu pakai macam tu

* MissYaniAbdullah * said...

@Affan Ruslan

tula kan..
pakai plak kat belakang..
eahahha..
cuba bayangkan kalo dia pakai ikut depan..lagiharuuu