Friday, November 19, 2010

223 : RINDUKAN SANGKURAKURA ..sungguh..



Tarikh & masa : November 19 , 2010 Jumaat..Penghulu segala hari
Mood : kuciwa giler kot , terbakar kampung nampak isinya , terbakar hati tiada sapa yg tahu
Background music : happy by amy mastura :- hakikatnya xhappy pun :(

.
assalamualaikum.


hari ni utk post yg ker 223 kali ni meks sgt beremosi.huhuhu.kuciwa dengan awk , tapi tiba²teringatkan kawan baik meks, sangkurakura.OMG..seyesly rindukan dia.lamanya xhangout dengan dia.sangkurakura skrg berada di Kuching Serawak.Mengajar kat sana.huhu.

tadi makan kat kenny roggers tiba² menusuk.Dok kat meja sama tempat port yg meks dengan sangkurakura duduk/Insyaallah dah cuti sekolah ni mesti sangkurakura balik.leh hangout siang dan malam.Plan nak pergi bercuti kat Terengganu xlepaih lagi ni.Lepas ni sure confirm jadi.hua hua hua..


Photobucket
 * at Grik , Perak..uwauwauwua..kita p naik mahkamah Grik noh..dua dua ekoq benggong xpenah masuk mahkamah.


Photobucket
* tesco..tgh cr baju kurung kat butik.* 


Photobucket
* lepaking at Hayaki Kota Bharu *


NOTA KAKI : aku teringat weihh tyme sama².Oh aku sungguh² rindu ko mu.Bakpo heh!arghh lamo dop wat gilo² kat wakaf che yeh..hua hua hua.ko kawan terbaik penah aku ada.Thanks ennie

1 comment:

ciEk NiENa said...

masuk mahkamah? huhu..