Tuesday, December 28, 2010

257 : NAK YG KERAS KER YG LEMBIK...?


awas !!! ini bukan crita LUCAH.ingat tuee..




mood : alhamdulillah kenyang yang amat..hehe


+ assalamualaikum , selasa yg mengantook +



Alahai kenyang giler kot .Syukur kehadratNya kerana memberi rezeki kepada meks.![ hehe ] Tadi p makan tengahari dekat kedai nama apa ntah, tapi entah xdak nama je kot tapi Femes dgn nama Kedai Sup Depan Penjara .[ haha ] sebb kedai dia dekat dgn penjara.ngeh². ari ni kawan baik meks belanja makan.[ hehe ].rezeki jgn ditolak, musuh jgn dicari..apa lagi belasahhhhhhhhhh sudah..hehe.Tiba² terserempak dgn Ketua Umno Kelantan, Encik Dali Hussin.Dia teguq meks, kebetulan dia merupakan kenalan family so xder hal nak lepak semeja.[kikiki ] Encik Dali nak belanja tapi kami dah bayaq dulu,alahai xdak rezeki.[ hehe ]


Kawan meks order nasi Sup Perot dgn ayaq nyok.Meks puloks macam biasa Mee Sup ngan ayaq nyoq.Pergh sedap sungguh ayaq nyok.! Manis macam meks [ haha sila muntah , xpe meks xmarah ]


Photobucket
ni kawan meks, siti punya order.Nasi kosong + Sup Perut ..yummy


Photobucket
ni meks punya : Dap tau..mabeless


tapikan kalo hujan² macam ni pekena Pisang Goreng kan best.sambil makan sambil buat kerja.Syok noh.Tapi 1 ja tabiat meks, meks suka goreng pisang yg lembik dari pisang yg keras.Haih ampa jangan dok gelak la noh.Xlucah mana pun.[ haha ]..syok wohh dpt makan goreng pisang yg lembik² ni.Shedaapppp!! hehe.ampa suka dak..? xsuka pisang yg keras kot² lau baling retak dinding, ni kan gigi manusia.[ gaggaga over ]

Photobucket
Pisang Lembik : sedapppppp tau

[ hehe ] dap kan kalo makan pisang lembik kan.lau ampa ampa suka LEMBIK kah KERAS kah.[ hehe ]...jom p beli pisang goreng..!! ngeh²



Sekian terima kasih, xder dah..zzzzz



Notakaki : alahai lagi baper jam nak date ngan sugardaddy.hehe

4 comments:

Cik_Shiqah said...

woahhh mkn itu best, btol tk? hahaha.
saya pun suka mkn pisang lmbik dari yg krs. hehe :)

* MissYaniAbdullah * said...

@Cik_Shiqah


TAU XPER...SEDAP YANG LEMBIK KAN...
HEHE..SERONOK KAN DAPAT MAKAN HUJAN HUJAN GINI..

nikamir said...

lg suka yg rangup...
best wooo....
hehe...


Generated by:
Kami Pemalu

* MissYaniAbdullah * said...

@nikamir

OH MMG SEDAP YG RANGGUP..JEMPUT MAKAN