Monday, January 3, 2011

267 :BILA KEMENANGAN DIPERTIKAIKAN...!!!

.salam.


hehe.awal malam ni aku update belog.hehe.dah 3 hari masok tahun baru, mcm syok jugak.hehe.! start 1st Januari 2011 aku on diet.Waleweeeh siot habes .buget nak hot.kikikiki.makanan utama aku sup dengan mushrom sup dengan roti.sedapppp...!! mintak² leh kurus.! haha.


oke.macam biasa buka mukabuku yg dah xbest.kan serius xbest.dah xmcm dulu.Dulu wajib dan harus membuka  mukabuku xkiralah bz mcm mana pun.lau xbuka 1 hari xsah.!! ngeh².aku ckp akula kan..deme aku xtau..!!


kadang² fesbuk ni bagus lau kita pandai menggunakannya.Fesbuk boleh cari kawan dan fesbuk jugak boleh jadi lawan.Ha yg ni mmg kena beringat la yer.mcm ngek plak kalau ada fesbuk dok bergaduh bagai kan.

skrg ni dah ramai yg dah menyalahgunakan fesbuk.Fesbuk dijadikan sebagai tempat untuk memaki, mengutuk , menghina dan fesbuk juga la yg memecah belahkan manusia.apa nak jadi la kan.


sapa tuan punya admin ni yer.Betul ker pasangan kembar negara.Tapi dalam tu semua kutuk² Malaysia. mcm sial je fanpage ni.Kewujudan fb kami kemba terhebat ni ekoran dari ketidakpuasan rakyat Indonesia terhadap kemenangan Negara kita dalam perlawanan akhir Piala Suzuki baru² ni kot.Nampak sngt la orang² Indonesia ni sgt tidak ' bermaruah ' kerana masih mempertikaikan kemenangan pasukan kita.APAKES!!!

dalam fesbuk Kami Kemba Terhebat pun dorang kutuk gila² negara kita.Hadoi rasa nak marah pun ada.Haih dorang ni xsedar ker apa .Suka² jer nak kutuk negara orang.BTW kemba pun salah eja ada hati nak caras negara orang.

kesian dekat pasangan kembar negara kita, xpasal² menjadi mangsa kutukan.Lau la aku jadi pasangan ni aku saman.Peduli apa...nampak sgt dorang menjatuhkan maruah, kredibiliti anda.!fikir²kanlah...hehe


Notakaki : orang² Indonesia xsedar ke Malaysia tempat dorang mencari rezeki!!! 


contoh² yer kawan².





lau nak lebih tengok dalam fb ni.aku xLIKE pun.Mcam bodoh plak lau aku LIKE.Lau LIKE sama bodoh dengan orang yg buat fesbuk ni.Tapi lau xLIKE mcm ner nak balas² komen.DALAM DILEMA!! hahaha

16 comments:

KUREKURE COMEL said...

sengal....ish2...jgn dilayan

duan lang said...

ade jugak org indon yg mempertahankan negara kita...mesti ade org indon yg malu ngan perangai kaum dieorg sndiri..

PuanBee said...

haha bodoh dema tuh buat tak npk sudah!

Nur Fannun said...

kesian mrka ni..tu la org suh pi skolah bljr pndai2 xnak..skg wt keje cm ni kt fb..

* MissYaniAbdullah * said...

@KUREKURE COMEL

TULA PASAL..MCM2 DORANG NI..NTAH APA2..
BUAT SEMAK JER..

* MissYaniAbdullah * said...

@duan lang

OH YEKE..BAGUSLA LAU DORANG ADA PERASAAN.YG MANA ORANG INDON YANG MEMPERTAHANKAN NEGARA MAYB DORANG TERHUTANG BUDI KERANA MEREKA MENCARI REZEKI DI NEGARA KITA

* MissYaniAbdullah * said...

@PuanBee

TAU XPE KAK..
BONGOK JER

starsyeea said...

uihh...sampai cmtu skali...baghal jgk endon2 ni ye...adoiii

* MissYaniAbdullah * said...

@Nur Fannun

HAHAHA..XDAPAT DEN NAK NOLONG HAIHH

siti faridah harun (nama penuh tu) said...

hish !! teruknye la hai,,,, pada2 la kalo nk ngtuk pun,, hurmm,, u dah install dah tool nk tau saper remove kiter n sper yg x app kiter lagi ?? hehe

* MissYaniAbdullah * said...

@starsyeea

MMG BAGHAL PUN..XSEDAR DIRI GILER.
MCM NEGERA DORANG BAGUS..MELUAT..MENYAMPAH

* MissYaniAbdullah * said...

@siti faridah harun (nama penuh tu)


TULA PASAL U..SENGAL GILER..
XLEH TERIMA KENYATAAN BILA KALAH..CM SIAL..

HEHE..I NAK STALKER U LA NI..KEKE..TQ

Shag said...

Patutnya kita diam kan aje. Ni bila lawan nampak macam kita sama setaraf dgn dorang. Dok maki sana sini. Hmph~ Better FB di haramkan kat Malaysia. Hehe :P

http://shagcomot.blogspot.com/

azuha rahimi said...

hnye ssetengah jek cm vavi.....n then,jgn sesekali pggl org indon...coz indon tu maksudnye sgt2 rendah tarafnye...secara x lgsung,kte ade menyakiti hati jiran kte..

* MissYaniAbdullah * said...

@Shag

DORANG YANG BUAT PAGE NI MMG BODOH , BEBEL XINGAT..HUHUHUH...
MENYAMPAH...

* MissYaniAbdullah * said...

@azuha rahimi

BAEKLAH