Tuesday, January 4, 2011

269 : BILA KHAIRUL FAHMI & ELIA ........

.salam malaysia .ada baekkah ?





Skrg ni kiri kanan orang dok crita pasal Khairul Fahmi Che Mat & Elia : Short & Sweet .Femes mengalahkan Dato K dulu masa kena gosip dengan Dato Ct Nurhaliza.Serius fenomena KFCM meledak cm gunung brapi dekat Indonesia.Betapa femesnya abe kito soram nih.Tabik spring sikit.


Serius, saya suka pasangan ni .Kekasih Khairul Fahmi pun cool habes.Memang seorang yg sangat cool mcm mat cool.buat rileks jer.Orang len plak yg tolong sakitkan hati fikir pasal hubungan dorang.nampak sangat dengki.Jangan dok dengki weih.Kawan baik aku pun Cik Yana bercinta dengan pemain bola PKNS, dulu main dengan negara tapi cool je.Mayb sebb pemain bola tu dah xsehebat dulu, sebab tu awek² xpandang sangat.


aku pernah buka fesbuk KFCM..ada la peminat gegurl yg konon sweet, ambik pic edit cantik punya konon nak mengayat si KFCM.kesian dekat stok perempuan cm ni.Bila kawan tu dah femes, poket tebal baru terhegeh² nak minat la, i leb u la i adore u la..bla bla..Dulu masa KFCM main dengan Kelantan , xsuka...sebb apa sebb isu kenegerian la kan.Semua yg Kelantan busuk tapi bila si KFCM dah femes, terhegeh² menonjolkan diri.Haha.makcik emo pagi ni sebb xmakan lagi.kakaka.


Tempias KFCM terkena dekat si Elia.Kesian dia.Ada plak yg bongok buat fesbuk kutuk² dia.Biasalah manusia ni bila ada perasaan hasad dengki , mcm ni la jadinya.Sangat ngok!! Biarlah dorang dengan kehidupan mereka.Jangan kaco.dorang xkaco korang pun.Dorang xmintak satu sen pun duit korang.Cukuplah kita meminatinya atas dasar peminat dan jangan memecah belahkan hubungan dorang.Biarlah elia nak berbelog pun,belog tu wujud sebelum KFCM femes lagi pun.Aku dah lama dah jadi silent reader belog dia, sejak Kelantan menang Juara, xkecoh pun.


Bila dah femes, hensem plak tu ada la plak artis² negara yg ketegori gedik ni terjatuh cinta.Xpayah la aku sebut tapi yang penting sangat la over artis mcm ni.Nampak sangat mementingkan harta.Dulu xfemes, pandang jeling guna anak mata pun xmau tapi skrg PERIGI CARI TIMBA.buat malu golongan artis la tue.


aik, aku plak yg tolong emo pasal pasangan ni.Hahaha.Jangan dimarah..nanti cepat tua.ngeh².terbaca dalam belog Elia : Short & Sweet mengenai N3 KFCM diterumah oleh SOKERLEAKS.haha.terhibur gila membacanya.


tapi 1 je aku respect dekat Khairul Fahmi ni mengenai awek dia..

SokerLeaks: Jap, kemain setia dan yakin sekali gua tengok statement lu tu.
Khairul Fahmi: Bro, gadis ni la yang follow gua dari bawah. Masa gua main Piala Presiden dulu dia dah kenal gua. Masa gua tak tahu gua nak naik macam sekarang lagi dia dah sapot gua, apa nak lagi?

so aweks² dan para artis² yg buget hot tu makan asap la nampaknya.jangan dok berangan lebih.Elia cinta mati dia doh.Jangan jadi sakit hati sangat dengan pasangan ni.syuh syuh syuh p main jauh².





Notakaki : Harap KFCM mengekalkan mementom sebegini dalam liga Malaysia nanti.hehe.Jangan cepat hanyut dengan pujian yang diberikan dan untuk Elia banyakkan bersabar.Allah swt akan sentiasa bersama dan ganjaran yang lebih tinggi untuk orang yg bersabar dengan dugaanNya.Insyaallah.

12 comments:

SYUHADA MZAKARIA said...

ore kg cere jah tu kak..xsangka sefemes ini..

Ummi Izzah said...

Tu ke gambar Elia?
Apsal rasa cam lain ekkk???

/Dayah//Nurul/ said...

hrp dorang kekal sampe kawen la. kdg2 mcm2 bole jadi. hi peminat sangkura2 :)

* MissYaniAbdullah * said...

@SYUHADA MZAKARIA

TU R DIK...BARE KELATE BARE MOLEK DIK..KIKIKI...SUPO KITO MO R..HAHA..
OVER DOH HEH..

FEMES GILA ...XSEKO

* MissYaniAbdullah * said...

@Ummi Izzah

BETUL LA TU KAK.
BIASALH GAMBAR X MAKE UP..
TAPI DIA BEAUTY NEUTRAL KAK..

CANTIK..
HEHEHE..

* MissYaniAbdullah * said...

@/Dayah//Nurul/

HAI DAYAH...TQ..
HOPE DORANG KEKAL KAN..
UMUR MASIH MUDA TAPI KENA BERSABAR SEMAMPU YG BOLEH

Rainbow said...

uiiih..setia molek.. nice sgt.

yg penting maintain prestasi..great job fahmi!

* MissYaniAbdullah * said...

@Rainbow

TULA SETIA DIA NI..
BGS LA..PAYAH NAK CARI LELAKI YG HENSEM NI SETIA.HEHE..

HE'S THE BEST

Hanis Azla said...

semoga jodoh mereka berdua berkekalan..

* MissYaniAbdullah * said...

@Hanis Azla

INSYAALLAH..SEMOGA MEREKA BERJASA MELAWAN GODAAN DUNIAWI..

DAN BERKEKALAN SEHINGGA KE ANAK CUCU

Millomocca Danique said...

manusia ni semua benda dia nak komen, macam yg dia tu baik sgt...

hope mereka bahagia selalu..
abaikan cakap2 org yg tak bagi kenyang nih...
eh i follow u, hit me back k..:)

* MissYaniAbdullah * said...

@Millomocca Danique

TULA BEB..MANUSIA NI XPERNAH PUAS..KADANG2 MANUSIA NI SENGAJA MENCARI KESALAHAN ORANG LAIN PADAHAL ORANG ITU TIDAK MEMBUAT APA2 KESALAHAN DKT KITA KAN.HAIH..APA NAK JADI..

HOPE DORANG KUAT MENGHADAPI TSUNAMI NI..HEHEHE