Thursday, January 6, 2011

279 : BERHATI² BILA MUSIM HUJAN NI YERP...! MALANG XBERBAU...?



.salam.


Bumi Kelantan hari ini dibasahi hujan yang masih tidak benti uh! argh sejuk².macam dok kat obersea.ngeh²..Berangan itu harus okeh.wahh syoknya dok main salji..wah wah...[ oke tumbok² aku ]

uh kawan² semua musim hujan ni hati² ler yer.Aku nak buat nasihat pasal berhati² dijalan raya sebb mmh semua akan tahu benda ni.xkiralah musim hujan ker, kemarau ker tetap kena berhati.Tapi untuk musim hujan ni kena lebih sikit hati² sebb faham² jela bila hujan kan.[ oh terasa diri seperti profesor comtome ]ngeh²

kenapa aku nak nasihat bagai kat korang ni yup.ofkos bebeh.Aku ingat korang berhati² la weih dengan natang ni sekor.Perit weih kena bite².sampai geli gelemen.tobat weih aku xnak pergi dah kat bendang.tobat.[ sambil angkat tangan tanda sumpah ]

nah hati² la natang nie.

-
-
-
-
-
-

tadaa....




pacat weih.Aku kena bite² dengan pacat masa aku ada photoshoot kat pasir mas.Ala aku cadang nak jadi macam Fatin Liyana yang sumpah doh cantik menarik kau memang deboom, tapi skali kena bite² dengan pacat.( klik sini )




nila tempat aku buat photosoot ari tue.mmg tyme aku pergi ni serius hujan lebat.tyme g pun renyai² tapi sebbkan sifat kegedikan dan keoveran untuk menjadi cik model maka aku dan sangkurakura tetap meneruskan misi untuk bergambar walaupun....!!!


serius tyme masok dalam bendang sawah tu, sangkurakura je yg kena bite tanpa aku sedari yang si pacat dah masok dalam jeans aku.serius xrasa apa².Sangkurakura dah geli gelemen masa mula² kena, siap berlari² xmo masok dekat.haha.serius kelakar.Aku mantain weih xsedar natang pacat dok bite² dalam jeans aku.Cis bedebah ko natang pacat, ko merogol kesucian betis aku.dush dush * sambil tumbok² tangan dan hentak kaki²

ni kaki aku kena bite² dengan natang pacat.oh jgn gelak tau kaki aku xputeh cam kaki Nora Danish.haha


perjalanan dari Pasir Mas ( tempat photoshoot sengal tu ) mengambil masa lebih kurang 30 minit.Sampai ke KBMALL sebb kami lapaq nak makan PIZZA HUT , dalam kete wolksagen pink ( klik sini ) tu aku ternampak pacat kat kaki.Apalagi terus hinggak la weih.Terpekek terlolong cam orang gila.serius geli gelemen.Gemuk gila natang pacat tu ..oh dah kenyang pandaila ko jatuh sendiri yg natang pacat.Nila orang kata habes sepah madu dibuang.dah habes ko hisap darah aku, pastu ko jatuh dengan sendiri.kenapa xlarat dah ker tong ko tu...aik bermonolog jap..aku marah natang pacat ker aku marah manusia.uhhh makcik emosional sikit.ngeh² ampun²..hahaha


akibat kegeleman pada peringkat yang extrem aku terus pegi beli kasut baru doh.urm gasak r.aku rasa xyakin je pacat tu xder dlm kasut aku.haha.sumpah geli sepanjang parking kete ker shop.Bayangkanlah natang pacat tu mengambil masa labih kurang 30minit untuk gemok gedempol hisap darah aku.hahaha..celaka celaka.



yeah bertukar sudah.Kat sebelah yg banyak spark tu kasut yg ak pakai pergi photoshoot sengal tu.wahahah.harus beli yang baru.Terasa sangat gegurl okeh.dengan munge² bagai.hahaha.1st tyem ni dressing like dis dengan munge² nih.wahahaha...tapi serius sngt selesa.


oke bagi peace skali :




haha.aku pakai terus.kasut lama dah jadi bahan arkib dah.ngeh² .sabau jela weih.nak buat mcm mana..kerana diriku begitu bermakna.kakaka.uhh i like shopping...wakakkaka

tapi betul ker bagus bila natang pacat ni bite² kita.natang pacat ni akan hisap darah kotor kita.aduh lau gitu kena sokmo² la biar natang pacat ni bite² kita kan.uh xmo².giler geli.Tapi lepas kena bite² dengan natang pacat ni gatal semacam weih.malam yg aku kena bite² tu gatal gilababas.Xleh tido.menggaru macam beruk ntah apa².Sumpah.Sampai skrg luka masih ada dan masih gatal .Huduh kaki aku.huh.Aku berdendam dengan natang pacat dem much.muahuahauah


oke.dah xder dah nasihat aku.tu jela.hati² bila masuk bendang ker, lalu dalam rumput ke mana la ada natang pacat ni.wahahaha..


bye².



sekian terima kasih * dok garu² kaki yang kena bite dengan natang pacat tue.

12 comments:

efa said...

bestnya wat photoshoot kt bendang...nice edit pic tu dan nice shot 1 la huhu...suka..haish efa pon tkot sama pacat..lari...hukhuk...sabar erk buh ubat :)

zUlaikha rAzak said...

pergghhhh..pacat...

Kamil ace said...

haha, buat la photoshoot dgn encik pacat

bukan photographer said...

errr...bkn ke yang kat bendang 2 lintah..pacat tak duduk dalam air

bukan photographer said...

btw..gambar pondok tu memang cun

hanaahmad said...

awww...pacat!

* MissYaniAbdullah * said...

@efa

TENKIU EFA..CANTIK EK..MAKASEH..
HEHE..NANTI YANI BUAT FOTOSHOOT DENGAN EFA PLAK YER.NGEH4X..

DAH BOH UBAT DAH TAPI GATAL LAGI

* MissYaniAbdullah * said...

@zUlaikha rAzak

HAHA.PACAT U..SERAM SEJUK GELI GELEMEN

* MissYaniAbdullah * said...

@Kamil ace

PERGJ ADA PLAK SUH DIBUAT FOTOSHOOT DENGAN IKCIK PACAT..XKUASA MAK NYAH

* MissYaniAbdullah * said...

@bukan photographer

ISH KAMI XKENA DALAM AIR TAPI KAT RUMPUT TU JER...

* MissYaniAbdullah * said...

@bukan photographer

YEKE TERIMA KASIH..TPI SY XPANDAI SGT..BOLE LA SIKIT4X

* MissYaniAbdullah * said...

@hanaahmad

EUWW GELI KAN