Friday, January 7, 2011

281 : BILA WEEKEND , SIFAT KEIBUAN MENEBAL..?

.salam.


adoi sempena cuti ari minggu ni perasaan keibuan sgt menebal.hehe².mulala pikir nak masak apa.Adoi lau dah berkeluarga mesti syok ari minggu makan ramai².ahli keluarga berkumpul.haha.tapi aku da 3 bradik jer.kakak aku tinggal jauh sikit dr rumah aku.jadi aku tinggal dgn umi dgn abg aku sahajo.So nak masak² yang over² kan takot xhabes then masaklah yang simple² sudah.ngeh²...

dengan bantuan pihak google aku pun try la melistkan makanan yang aku ingin makan walaupun aku tahu aku xkan dapat.ngeh²...


- keli masak cili padi -


+
ikan keli berlada



nyummy²...


+

sayuq campuq terbaek..hahaha


+



 Yeah terbaek untuk ari ni...hahaha


tapi ada yang lagi penting.....


ni dia..
-
-
-
-
-


nak telur cinta boleh....^___^




i wish i wish...hahhaa



jom masok dapor...










10 comments:

EZAN IDMA said...

semua makann yg awk masak, semuanya kegemaran saye.,wah.. lapa la pulak. haha and paling best air bandung cincau. saye panggil BANCAU. haha. sedap nyeee :) betol2 sifat keibuan ni. hehe

Hidayah Hanif said...

nak telur cinte jugek

cik puan akish said...

sila rajin2..=)

nia said...

meleleh air liur tgk..lapooo

✿ CikCimi said...

pergh~ nampak sedap. :]

* MissYaniAbdullah * said...

@EZAN IDMA


HAHAHA TERGELAK SORANG SAYA NI BILA AWAK CAKAP BETUL2 SIFAT2 KEIBUAAN.HAHAA.TERBAEK..

BANDUNG CINCAU YANG TERBAEK..KIKIKIKI..JOM BUAT

* MissYaniAbdullah * said...

@Hidayah Hanif

SERIUS CANTIK KAN U..KIKIKIKIKI

LAU LA DAPAT BUAT KAN BEST

* MissYaniAbdullah * said...

@cik puan akish

MEMANG KE RAJIN2 LA ...HEE..BILA SIFAT KEIBUAN MENEBAL MMG KENA RAJIN

* MissYaniAbdullah * said...

@nia

HAHA..MELELEH KER..SILA LAP BALIK..KIKIKIKI

* MissYaniAbdullah * said...

@✿ CikCimi

PERGH IANYA MMG SEDAP BEB