Tuesday, January 18, 2011

290 : OH MAGGIE... ♥ LAH U....

salam.


alahai aku xmau cakap banyak sebb aku tgh lapar nak makan maggie.haih xkisah la makan maggie goreng ker, maggie berkuah ker atau maggie bodoh ker janji kenyang..hahha....tau korang yg tgh study maggie eset penting kan.hahaha..stok maggie mmg banyak dalam almari.haha.aku lau dulu xbrapa nak makan sgt maggie ni.entahlah..bukan demand tp mmg tidak diajar makan maggie.haha.nak salahkan sapa xtau la.Penah masa 1year kat usm, terai mintak maggie dgn rumet, Kak Phia..tgk kak phia mcm syok je makan maggie dengan ayaq panas.aku pun terai..xsampai 5 minit menangis doh.terus call umi aku.hahha.terok²...umi siap tanya kenapa...boleh jujur cakap tgh makan maggie dgn ayaq panas , umi aku terus bgtau xper esok suh umi suh abah masokkan duit..ahaha.yes misi berjaya....hahha..xder² mmg betul aku mmg xleh makan maggie lau dgn ayaq panas je lau goreng aku laju...


tengah malam² mcm gini bila nak study mesti rasa laparkan..ala aku dulu pun cm korang jugak.lau xder magie , order jer roti canai..haih nak telan biskut mmg xlah..kirim salam je dkt biskut sebb xsuka biskut sgt...hehehe tapi serius sedap je aku tgk maggie goreng dibawah ini..

sungguh slurppp habes....wahahahahah...sapa nak tolong masakkan untuk aku nie...xreti masak.confirm xsedap dan tidak akan kelihatan seperti ini kan kan kan kan..hahahhaa




Ya Allah berat sungguh dugaanMu ..heheh..lapaq cek oii



arg ada lagi...arghh pakcik google xmo kawan..serius merajokk sampai tahun depan.huhuhu




argh sedap..esok lau kuar dgn sugardaddy aku nak order maggie goreng..xkira xkira


tu baru maggie goreng, layan maggie berkuah pun sodap jugak nie...



ha lau mcm ni aku boleh makan..confirm habes..ala nak baik balik dgn pakcik google..xmo merajuk dah


sedap...kredit too kasehabadi@blogspot.com


argh serius sedap



pakcik google ni jahat tau..huhuh.udang tu seksi sungguh..gerammmm


dan last skali murtabat maggie..penah makan x...lau xpenah makan mmg jakun habessss...



cicah cili sos mmg sedapp giler


oke bye3.....



zzz is better than merajok dgn pakcik google sebb xbuleh makan maggie...sob sob :((

10 comments:

mahirahkamal said...

malam-malam ni tgk makanan rasa lapa pulak

miss_neeya said...

sedap..tapi jangan amal kan makan megi ye :)

marionette.life.goes.wrong said...

oooHHHH :O gila sungguh!!
segala magie2 tersebut amat amazinggg!! yum2 :D

neesa said...

wohhh sabo2.. base la tuhh

cik nur said...

udang sume seksi pastuh telur plak gebu2 mmg menggoda iman btol hehehe

* MissYaniAbdullah * said...

@mahirahkamal


AKU PUN LAPAR CHEK OIII..HAHHAA

* MissYaniAbdullah * said...

@miss_neeya

AA..XLEH AMAL SELALU BAHAYA...

* MissYaniAbdullah * said...

@marionette.life.goes.wrong

HAHAHA..TUDIA AMAZING NOH

* MissYaniAbdullah * said...

@neesa

MMG TENGAH SABAR LA NI

* MissYaniAbdullah * said...

@cik nur


HAHAH..MMG SEKSI..MMG UDANG TU NAK TUNJUK KESEKSIAN DIA..HEHE