Tuesday, January 25, 2011

293 : BOLA DAN AWEK'S : MANA LAGI PENTING NI DER...



.assalamualaikum.



musim bola dah nak mai dah ni.bersedia atau tidak kita bolos saja dinding itu * wink wink * ....


semalam tanya pada incik sugardaddy bila setart bola..tp dia buat dont know.hampages cap Palosonik betui hang ni tau dak b..then aku buat setail merajok * sila buat muncung molot * .... dia dah mula panic at the Kampung Mulong.haih hang ni b lau saya [ tiba² suci giler ] merajok sikit mesti hang gelabah.hang buat cool je b, sayer saja jer nak pekena hang ..ha ha ha...korang tahu dia ckp apa...

sugardaddy : b lambat eply...sebb g toilet..hehehehe i got some pees..hehehe
kekasih gelap sugardaddy : ok..i know u deeply..hahhaha


baik punya bb hang dok g berak noh.sapa suh makan pagi.tgk mcm i la..makan ikut pakej set B ..full set large punya ...SARAPAN SKALI DENGAN LUNCH...haha..untung beb....dasyatttttt


incik sugardaddy tengah bz dengan bola dia jer.Huh! datang jeruk mana tatau dia nih.buka mata, jelik jer buka fesbuk melayan geng
² ULTRAS.arghh aku ni kukubesipenumbuk [ nama kemain ganas ] sudah mempunyai persaingan.arghhh sungguh ketensian ..


korang tahu apa tu ULTRAS...hehe aku pun tatau tapi incik sugardaddy bagitau lebih kurang la noh ( weih salah aku xtau ) = lebih kurang kelab penyokong tegar pasukan bola negeri masing² tapi harap maklum dia bukan kelab sebb ianya tidak berdaftar...[ awat aku rasa ayat aku macam ayat skema jer.. HOLOH HOLOH HOLOH jangan dimarahhh ] ..


disebbkan incik sugardaddy ni dgn kekasih gelapnya yang putih melepak macam Susan Lacester ni anak jati kelate jadi paka beresss masuk [ owos tershasul speaking kelate plak doh ] .Tapi aku macam shy² monkey sebb perempuan xramai.tengok la mcm ner...


berbalik kepada persaingan sengit itu. skrg ni baru aku rasa perasaaan awek² , para ibu² dan remaja kertu seperti aku yang mempunyai kekasih/sugardaddy mahupun suami yang gila gila gila gilakan bola.uh..boleh membawa kepada kejiwangan keseorangan dan kemurungan yang terok skali.! penah kan penah kan.alaaaaaaa tipula tu xpenah.......... *___&


2 hari lepas kami keluar.hadoii cek oi pekena roti canai.terbaek wohh..dia dok pang pung pang pung pasal ultras ..siap contoh kelab² dunia tapi aku just cakap oke fine , SAYA XFAHAM..!! haha.maunya dia x keras cuping telinga..serius aku xtau satu pun pasal bola sepak kelab² dunia.yang aku tahu MU..tu pun dulu sebb ada abg iparku si David Beckham . [ percayalah dia mmg abg ipar saya lain pak je] ..tu je aku tahu yg lain mcm haraaamm aku nak xtahuuu....

tapi incik sugardaddy bagus orangnya [ weih kalau korang rasa geli aku puji boyfren aku sendiri , bukan salah aku yer ] dia tetap bawa saya pergi join mana² event yang melibatkan bola.hokeh..xkisah la tgk bola .korang mesti gelak lau aku crita aku p tgk bola piala emas raja² dkt stadium dulu..serius mcm budak² sekolah menengah buat friendly sahajo........tapi xper..sebb jiwa aku kental, urat besi aku tetap pergi sokong kelate sampai lebam.hahaha..

aye memang fcuk mamat kedah yg tinggal dokat Tok K______...

Tapi jiwa rase sebal, rasa nak bungeks pun dok ada jugak bila boyfren ni lebih utamakan bola dari aweks sendiri.Halehh awek je pun bukan bini lagi kan.Haih sakit hati la tu sapa² dok habak aku mcm tue.kecik hati tidak terperi tapi xkisahla kawen k tidak tetap nak emo jugak..huh.yang dah kawen lagi terok kot, ada yng merajuk bagai, bertengkak pun dok ada sebb sokong club lain²...hahhaa...kes aku ni xper agi kot sebab dia masih agi mempedulikan diriku lagi tapi rasa cm hilang sabar juga kekadang tue.Naseb dia dok gila bola beb , kalau dok gila dkt perempuan lain, mmg aku kejaq hang xcukup tanah hang nak lari b..mmg dasyat...

Tapi kalau tanya dekat korang yang lelaki [ yg ala² separa tu boleh jugak ] mesti akan pilih bola kan.Huh sungguh xder hati perot.tumbok baru tahu.tapi aku respect dkt capel² yng jenis suka bola ni.dua² akan fanatik .kadang² leh gaduh bagai sebb berbeza pendapat mengenai bola.

kan kan kan..

[ eh encik sugardaddy, awat hang ni xleh dok menangkap kata² ku bila sering kali ku bertanya xon fb kah..? aku jumpa hang malam nanti aku tumbok² hang tau dak..!!! padia dia ni org dok perli tetapi otak masih belum bergeliga =_+ tiru aksi David Theo ]

sekarang aku sudah mampu menerima hakikat bahawa aku mempunyai persaingan yang sengit selepas ni iaitu sebijik BOLA.Diulangi okeh BOLA BOLA BOLA...aku pasrah doh...tapi syok buleh g tgk bola dengan dia sampai pegang² tangan [ alololololo ] masuk stadium..haha.tapi xtahan bila game dah setart suara dia mcm rimau, terpekik terlolong...masa tu la kan dalam hati aku dok kata ' eh eh dia bukan boyfren saya jer, sy dtg sorang je stadium tadi ' hahahha...dasyat beb...



yang penting kan yang penting kan...


i love kelantan..
semoga kelantan memperolehi kemenangan bermaruah lagi tahun ni..
* gomo kelate gomo *

12 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

laki aku malam tadi tak tdo tgk bola, sabau je lah! kang tghari makan bola, aku takmo masak! hahaha!

nanie said...

haha..encik bf kita kalau tgk bola,msti lupa kita..

suffer8zine said...

@Ieda Al-Habsyi
mak ai, mcm tu sekali

Terkini : Fakta Menarik Tentang Perempuan

efa said...

kisah bola ni mmg tak leh nk kta pa dah.

shah amirul said...

selangor lawan kelantan sabtu nanti kat stadium shah alam,semoga pasukan terbaik menang! :D merah kuning lambang kebanggaan :D

Wan Hafisah Collection's said...

Tentula futsal! Eh tentulah bola! bini sakit pun, bola first!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GerGrGGrgrT..

* MissYaniAbdullah * said...

@Ieda Al-Habsyi

HAHAHA...STAIL BALAS DENDAM KAN..HEHE..
TERBAEK R KAK.KASI AJAR..TP SANGUP KER TENGOK LAKI AKAK MAKAN KAT LUAR..HEHEH

* MissYaniAbdullah * said...

@nanie

SAMA LA PULEKS..HEHE.TP DIA AKAN MSG I BILA GAME BREAK KEJAP..LAU X HARAM XMSG BEB..KIKIKI

* MissYaniAbdullah * said...

@suffer8zine

HAHHAA..LAWAK AKAK KITA SORANG NI

* MissYaniAbdullah * said...

@efa

TAU XPER..KITA YANG PEREMPUAN NI MMG KENA SABAR

* MissYaniAbdullah * said...

@shah amirul

ISH BENDARA KELANTAN ADA MERAH JUGAK..
BERANI..PANTANG MENYERAH KALAH..GOMO KELATE GOMO

* MissYaniAbdullah * said...

@Wan Hafisah Collection's

ALAHAI KAK MACAM DAH BIAASSAA DAH EKK..HEHEESKRG NI KITA YG PEREMPUAN KENA BERDIKARI