Wednesday, January 26, 2011

294 : KELANTAN ULTRAS - THE RED MANIA....1ST GATHERING...!! awesome..!!



[ assalamualaikum ]

ohmaigood.sangat bz.bila akhir bulan jer kerja bertimbun.i need to setel my workers salary.oh.ari ni pagi² lagi sakit kepala pikiaq pasal KWSP dan sosco pekerja.Semalam meeting dgn Pegawai Sosca.hadoi perempuan.Sangat sangat sangat cerewat.xder tolak ansur.ok fine.Tobat la weih kalau perempuan yg berpangkat pegawai ni mmg cerewet nak mampus, better lelaki.leh usha..hahaha

oke²..smlm ikut incik sugardaddy pergi jumpa geng² Ultras.wah semangat betol abe² kelate.respect habis.gua tabik springg dekat ampa semua noh.xramai pun.mayb dalam 15 org.Entah ...yekot...dorang ada 1st meeting dkt stadium kota bharu.Xpernah jumpa tapi cool sebb baya² jer.xder la gamak nak malu²..pukoi kan.setahu i i yang semalu semalam.mcm pokok semalu dah haih.ngeh²..

syok dok dengaq depa menyanyi.haha.tapi mmg tabik r.ak pun nak tabik dekat diri sendiri sebb nak pergi tengok.cayalah.......selalunya xder makna aku nak pergi.tapi skrg ni semangat kekentalan cik siti wan kembang sgt tebal doh.tatau pasaipa.gian nak main futsal masa kat usm pun dok ada.Huh.xbole..



depa jumpa ni pun untuk kenal² then ada seisi karok jamban sikit.haha.tudia gambaq kat atas.incik sugardaddy ada tapi had mana 1 biaqlah rahsia.sebb aku tahu ada budak kedah baik punya dok stalker aku punya belog.haha.ada aku kesah mangkukk...!!!!!!!



dorang tengah prektis lagu ..lagu² semua nanti bila ada geng depa semua akn nyanyi tanpa segan silu cek oi.nanti posisi depa bila team kelantan ada game dorang akan berchanting selama 90 minit.Hehehee..



nila barisan polopor ULTRAS di Kota Bharu.Aku ada dok dengar incik sugardaddy dok hinggak, ada 1 group agi di Key el lumpo.depa yg mula² bikin ini Ultras.so depa xleh nak turun kb so then wakil² di kb jumpa sesama² depa...[ haih aku rasa ayat aku mcm xsedap jah..await hah..? ] 

so pada abe² kelate yg rasa nak join Ultras bole ..lagi ramai lagi bagus. klik sini .boleh berhubung terus dengan depa.cek silent readers sahajo...

video


semalam depa dok nyanyi..syok..sampaikan aku pun naik raaaaaaaaaaaaaa....sore perempuan tu aku la..hahah..jgn gelak weih..satg pukoiii ..berdarahh..lalalala



Notakaki : incik sugardaddy dah ada belog...hadoiii...semangat betul.hang kan b lau hang dak crita pasal aku dalam belog tu mmg aku xnak kawan dengan hang..hahah.[ setail paksa ]