Thursday, January 27, 2011

297 : ARGH SEMALAM MIMPI INDAH BERSAMA ZIANA ZAIN...!!!



[ assalamualaikum ]


uits aku nak habak mai ni...dengaq semua orang kampung² semua..[ haha ]

semalam mimpi indah weihh..indah sesangat..weih bukan mimpi basah doh, mimpi kering pun bukan jugak , mimpi putera pun tidak juga..

baek baekla..semalam aku mimpi Ziana Zain mari rumah aku weih..korang adow..! nan hadow kan...




arghhh sangat indah ..xtau nak ckp macam ner keindahan mimpi itu walaupun pada hakikatnya ianya bukan kenyataan pun..arghh peduli hapa aku, janji aku dalam keadaan mood yang teramat indah bila berjumpa penyanyi pujaaan hatiku..


dalam mimpi aku tue dia sangatla gojes dan baik hati.hadoi dia bercakap dgn umi aku.ramah giler.aku sampai ternganga mulut der...dia dtg naik Toyota Alpard warna hitam..dalam mimpi aku tu Kak Ziana Zain pakai dress hitam..uihh dah macam nak pergi anugerah..ngeh²


naseb la kak ziana xpakai seksi meksi ..lau x habes la orang kampung aku pakat x pergi dengar ceramah subuh pagi tadi.semua pakat yang hurung rumah aku der..ngeh4x..dah mcm pesta...
yela.jarang² skali jumpa artis nak² artis yg vouge ni ha..kalah ratu kebaya kampung aku..hahhaa

tapi xsyokla bila aku suruh kak ziana tunggu.aku cakap aku nak pergi mandi kejap..pastu nak ambik gambar..hehe..malu der busuk² nak bergambar dengan artis.mana tahu boleh memcapap dalam fan pages Kak Ziana nanti..

tapi [ nada muzik jeng jeng jeng ]

bila aku dah siap mandi semua..tengok² kak ziana dah balik.!! tyme tu jugakla aku kena bangun pagi tadi..arghhh.. sangat kuciwa..!! hahaha..

bodoh bangan aku nyer mimpi..boleh plak bermimpi kak ziana ..semalam dah janji dengan incik sugardaddy nak mimpikan dia tapi sori salah channel ..termimpi orang lain..haha



layan lagu Ziana Zain massa Anugerah Lagu yang lepas...hebat woo..anak 4 tapi nafas tahan dowh...dapat tarik high key lagi.......terbaek r Kak Ziana Zain..

adore giler dengan body dia...eeee ..dengki dengki..


i wish la dapat duduk seharian dengan Kak Ziana Zain mesti akulah orang yang paling bahagia.xpun dapat shopping skali pn xper dah...

okeh..

sekian terima kasih..hahaa


NotaKaki : hehehe..walaupun mimpi sebagai pemainan tidur tapi aku percaya mimpilah yang mampu membuatkan kita tersenyum apabila bangun dari tido..korang penah mimpi artis² x..mmg syok jekan..lepas ni kalau boleh aku nak mimpi artis lagi tapi lau boleh xnak Jonny Lever....huhuhu!!




12 comments:

rohanazainal said...

fuyyyooooo.....

mimpi kak ziana tuh..... sangat besh.. malam nie agak2 mimpi artis siapa pulak ekh? :p

nazirulhazwan~ said...

wa ingat mimpi basah bersaa ziana tadi, hhauahuauahah

suffer8zine said...

siap mimpi 2

Terkini : Cara Mengesan Lelaki Itu Teruna Atau Tidak

Em's Family said...

ni kalau kak ziana nyanyi depan u.. pengsan terus ni :)

anyway, nak mintak tolong vote akak untuk Friso contest boleh ?

Ok.. ini instruction dia..

1. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/
2. Click ALLOW
3. Click VOTE NOW
4. Go to FLAUNT YOUR MOMENT
5. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/moment_view.php?id=10195&menu=gallery
6. Click VOTE..

or kalau nak tengok gambar sekali. boleh tengok dekat http://malaysiagiveaway.blogspot.com/2011/01/i-appreciate-your-vote-for-friso.html

Kalau if you dont mind, boleh vote every 24 hours..
thanks :)

redzuan said...

@nazirulhazwan~

wakakaka statement xboleh blah tu. huhuhu

10 SPESIES IKAN TERCANTIK DIDUNIA

Ariffin Janal said...

kembar? wowwww!!

* MissYaniAbdullah * said...

@rohanazainal

HAHAHAHA...TERBAEK R ZIANA ZAIN..SUKA GILER.DIA SANGAT GOJES U...SUMPAH XTIPU..

NAK MINTAK DATO CT PLAK

* MissYaniAbdullah * said...

@nazirulhazwan~

WAH SUNGGUH XMASOK AKAL

* MissYaniAbdullah * said...

@suffer8zine

TAU XPER..NAK KATA MINAT SO SO JER

* MissYaniAbdullah * said...

@Em's Family


HAHA NASEB SAYA XPENGSAN LAGI..KIKIKI

OK...TQ..

* MissYaniAbdullah * said...

@redzuan

TAU XPER..MMG NGEK JER..WAHAHAA

* MissYaniAbdullah * said...

@Ariffin Janal

AA DAPAT KEMBAR..JUGA LELAK