Thursday, January 27, 2011

296 : DUIT , STUDENT DAN KELAPARAN.........?



[ assalamualaikum pembuka bicara ]



penah x korang rasa nak penampar orang bila perot lapor.haha.sangat jahat bukan...lau aku stress tambah aku lapar tahap dewa dewi mmg aku nak marah orang je kerjanya..lagi lagi bertambah tensen kalau XDER DUIT...

hoi hoi..dah la xder duit stail nak marah orang...mintak elok² la ni dak kerja nak mengamuk , nak hangin satu badan jer..hahahaha..


mmg tensen dulu kot tyme studdy...ni la tyme selalu lapor...dari jam 12 malam sampai ke subuh.tyme ni mmg automatik perot menjadi kelaparan yang sangat maksimum.hadoii adek tolongla..perot manyak lapar..hohoho..


mmg akan tertekan gila lau xder DUIT.duit ada tapi duit kena catu [ haih dah zaman Jepun plak ] 
yela weih duit kena jimat..mana nak buat xcment agi..mmg jawabnya makan maggie sahajolah...
nak nangis pun aku rasa mmg patut la waktu itu...


cari dalam poket suar jeans kot² ada sen yg boleh dijadikan sebagai modal untuk membeli 


nasi putih + tomyam campur [ nak pedas² ] + telur mata


uih sangat demand kan...hahahhaa....tapi lagi mau nak meraung kalau seposen je xcukup...waaaaaaaa
mmg nak menangissssssssssss................

uwa uwa uwa..........


pinjam dengan rumet...

eh eh cik rumet, buleh dak aku nak pinjam duit hang..kira dalam buku 5 r..lau buku 17 pun boleh janji bila daddy i bank in i bayar r..daddy i pergi Zimbabwe xleh nak bank in..uwauwawauwua

jawab si rumet .

hang pikir pak hang je pergi Zimbabwe , pak aku pergi Morocco 2 taun dah xbalik² dah haih...pekes...?.....huhuhuhu


huh!!

baeklah²...tido jela...zzzzz


makan esoklah jela....xpun buka google tgk pic pun xper kot...



NotaKaki : weih² kalau cerita pasal duit dan student mmg kelakar kan..mesti banyak kenangan korang kan.hadoi..lau ingat² balik mmg koyak bibir r..hahaha..jom weih kongsi dengan aku..kikikiki..



sekian terima kasih...




2 comments:

suffer8zine said...

biase la kalau student ni mmg ade time lapar ade time kenyang

Terkini : Cara Mengesan Lelaki Itu Teruna Atau Tidak

* MissYaniAbdullah * said...

@suffer8zine

BETUL BETUL