Thursday, February 10, 2011

311 : CABARAN DALAM MASA 2 MINGGU..NGEH4X




assalamualaikum pembuka bicara..chewwwaahh ayat skema lagi!!


ampa semua dah sarap ke belum...pagi3x ni buka² fesbuk semua org dok bercerita pasal BolaSepak semalam.Im am very very the sure yang incik sugardaddy pergi menonton live sebb dia skrg berada di Shah Alam.Its so k if dia pergi tengok bola sebb none my bisnez ..bola febret  dia so kena support 100 % dari KEJAUHAN.hahahah..i  always support what ever u doing la...and my pray always with u ... ^___^


ari ni perot memulas.Cabaran pertama sudah bermula.setart semalam 9 February berlangsungnya 1 projek baik punya..hehe..kita tunggu lagi 2 minggu dari tarikh ini.hehehe.

gambaq xder kaitan langsung dengan penulisan ini..haha..me and sangkurakura sambil berdomba dengan Cik Lu'Lu.. :)

hope after dis, my 1st project menjadi la ye.! biar terbeliak biji mata lepas depa² yang dok bercakap pasal aku..!! hahahaha..sial betoi..!!


NotaKaki : ampa semua mendoakan kejayaan aku okeh..!! nanti aku show kat dekat korang projek aku dalam masa 2 weeks dari ari ni..wish me luck..!!

6 comments:

azzey said...

tak pe klu gbr x de kena -mengena dgn penulisan...sbb gbr tu blh jd hiasan penyeri n3..:)

efa said...

good luck for your 1st project huhu project photoshoot ka hapa?huhu

suffer8zine said...

semoga berjaya l;a ye

Terkini : Fakta Menarik Tentang Tidur

niDa said...

tak nak doa kalau tak cite ape die.. wahaha.. kejam kejam!

Ariffin Janal said...

projek ape?

~naddy~ said...

apa la dia agaknya projek 2 mgu tu...:)