Thursday, February 10, 2011

312 : KISAH ARI NI ...HAPPY :) TP :(

[ assalamualaikum ]


niat di hati malam ni xmboh on9 tapi entah rasa boring plak dok sorang² kat rumah.Mengkomen fesbuk kakak aku, urm anak sedara Umar Mercello dapat 1st place larian mini sekolah dia.Urm no wonder la sebb mmg keturunan tinggi kaki panjang..wahahhaha..[satg abg ipaq aku baca mampuih aku kena ligan dgn dia...hahahah ]


ari ni menengok cite Ngankung..urm biasa² jer..xderla best pun tp Hantu Kak Limah Balik Rumah serius kelakor..haha.cian aku kan, baru dapat tgk almaklumlah Kelantan xder panggung wayang.hahaha


ptg tadi aku balik awal opis.Kol 4 aku dah chow chin chau.ada patut kan..? ngeh² ...xder mood r...! fon pun aku off  tadi..huhuhu.xder selera nak bercakap dengan org.huhuhu..i wish............ ( ♥ )...hahaha..emo plak makcik malam ni.


ari ni aku ingat nak masak.! ngeh4x..rajin bukan..? walaupun agak penat kat opis tadi tp aku gagahkan juga.Kesian tengok umi buat kerja kan..so kerja masak memasak kacang je kot untuk aku.haha..terbaek²..bole dibuat menantu bukan...^__^..silalah muntah..haha.Aku suka ikan cencaru maka dengan bangganya aku beli ikan cencaru 2 ekoq hanya RM3.70...oke la tue

tapi yang penting................

TADA...

beli rocky..ngeh4x...
 gila aku rasa mcm budak² walaupun dah layak di panggil remaja kertu.ngeh5x...syok wei makan benda ni.aku bukan setakat Rocky je aku bedal, Choki Choki pun aku tibai..ahahaha...segak bergaya kan.!! ngeh²..aku start makan rocky ni masa kat USM..semua ni ikutan dari cik Leha kita.dia yg kenalkan aku pada Rocky ni..so sekali terai sodap beb..so kira masyukkk la ngan jiwa dan raga..


oke3..dis gegurl name Husna.Dia sangat kiut miut cm aku.haha.dia la yg prabihkan rocky aku ni ha.sebenarnya beli pun mmg untuk dia.Setiap kali aku balik kerja mesti dia datang rumah aku sebb setiap kali aku keluar mesti aku ada jajan untuknya.hehe.almaklumlah aku xder adik..menumpang kasih dekat anak orang jela.actually Husna anak cazen aku.huhuhu.anak buah aku jauhh..semingggu sekali baru balik rumah Tok Mem dia.


tapi lau korang penah ingat aku nak sangat makan jagung bakar dulu.huhuh.sampai skrg incik sugardaddy xtunaikan janjinya nak bawa aku pergi makan jagung bakar.Kecik hati tp skrg lagi kecik hati dengan dia.xper.kena berdikari dah skrg ni.xleh manja sangat..huhuhuhu.Biarlah.................. :(


so then tadi pergi Farmasi beli ubat aku.ubat aku dah habis.rasa baru je beli minggu lepas tp dah hbs.patutla duit aku makin surut rupanya aku beli ubat ..hehee..depan farmasi ada plak jual jagung bakar.ohmaigod terus beli 3 biji/batang jagung.1 untuk aku, 1 untuk abg aku then 1 agi untuk aiman.huhuhu.untuk umi xder sebb umi xder kat rumah..ngeh5x


tengoklah..Alhamdulillah kemengidaman untuk berapa lama sudah tercapai.Sungguh bersyukur..hehe..xperlah incik sugardaddy saya dah beli dah..xper..!! :)

so kemain aku makan.hehee.sambil layan Kata Kau dekat astro tadi.huhuhuhu..kejap je aku makan.xsampai 5 minit habis.hehe.walaupun pakcik penjual tu boh marjerin sedikit tp xperla..janji i kenyang u alls..ngeh4x..

NotaKaki : rindu. :(

3 comments:

suffer8zine said...

hehe bagus la kenyang :P

Terkini : Fakta Menarik Tentang Tidur

b a m b a m ' s said...

kiter pon suka giler ngan rocky tuhhhh!! :P

cik nur said...

dah lmer tak mkn jagung bakar terliut la plak