Monday, March 7, 2011

320 : DAPAT PAKEJ BERCUTI YANG MURAH TAPI XDAK SAPA NAK JOIN... : hot hot



salam.


aii tengah dok buat kerja boleh plak terpikir nak pergi bercuti..

hadoii buget betul kan.! hahahha!!

serius rindu Pulau Bali, Indonesia.Seronok nya lau dapat bercuti kat Bali sekali lagi.haihhhhhhhhhhhhhhhhh

sabor ajelah...!!

the best ever!!


tapi rasa dlm hati nak pergi Pulau Langkawi.Serius xpenah jejak lagi dekat Pulau Langkawi.walaupun selalu pergi Kedah dgn Perlis!

pic encik gog.

meks dapat pakej RM180 sorang untuk 3 hari 2 Malam tapi kena cari lagi 4 org.Atleast kena lebih dari 4 orang.

nak ajak sapa ni.?

tapi meks rasa mmg berbaloi kot dgn pakej tu.Dalam pakej tu siap bagi kereta sepanjang kat sana tp kena drive sendiri la.

tiket nak masuk cable car tu kena bayar asing la yer...lau xsilap rm15 sajaja..
lau tempat2 bersejarah tu free ja.


ampa haruskan pergi Pulau Langkawi..

dalam hati ni dah berangan nak jadi mcm pasha sandha.ngeh4x..
harus pengsan orang tua kat rumah..

aaarghh alangkah indahnya burung burung berkicauan...[ ayat usop ] sambil² berlari lari anak di tepian pantai dengan menjadi ala² pasha oh indahnya dunia..lalalalalala...

lau la meks jadi lagu nie " pengsan PO OK "

oke xder dah nak bebel!! sob sob..


NotaKaki : lau sapa2 nak tahu pakej tu leh BBM meks.!! hehehe...bukan under meks pun tp saja nak tolong promosi mana2 tahu kot3 ada yg nak pergi holiday


MEKS KLIK SINI MMG CUMEL CUMEL JER

4 comments:

suffer8zine said...

alahai x de sape ye :P

Terkini : Kedai Menjual Aiskrim Susu Badan Disaman

NARDtheNERD said...

macam best je...
murah plak tu..
hehe.
:)

Ezay Hadry said...

beshh la...dah murah tu..nak itot..

Gnie@SimplyStyle said...

murah2...hehe...kalau Gnie pakai cam pasha tu mau orang kata buang tebiat