Wednesday, March 23, 2011

SUATU KETIKA DULU BILA MENGAMBIL RESULT SPM...

 


MasyaAllah ari dah kuaq dah result SPM.!
uh dikeheningan pagi yang merintih domba akibat kehujanan yang keagakkan kelebatan itu membuahkan kenangan dolo dolo menusuk kalbu.ecewahh...mmg gilo pun ada ayat.haha


weih ampa ingat dak tyme nak ambik result dulu.hadohaii sikit punya gelabah.malam tak tidoq dah haih.mata nak pejam pun macam malu2 jer..hahah..xmboh nak tidoq sebb ketaq pala lutut..haha

bila mata tersangatlah malu untuk tido maka kesudahan tidak tidoq sampai ke pagi.Janji dengan geng2 semua nak jumpa kat sekolah.Meks tu pergi dengan exbf..encik kamal.Sewa kete papa dia.Uh sewa pun sewa lah janji ada transpot..

perghh sampai kat sekolah dup dap dup dap Tuhan ja tau cek oii..nak pinsang pun dok ada.Lau dapat best student xpa tapi lau hampeh memang punah ranah hancuq berkecai...

sebelum kuaq p ambik result tu dah siap kena perli dgn abah..

abah : dik jangan balik lambat.abah nok tgk..abah tunggu dumoh.
umim : ho doh brapa la buleh gamok.
adik aka missyani : sak rusim abah , hero dop gadohh..kol 6 kito meeting pok2 kita.

[ hahah, saya meme parokss ]

sampai sekolah .oke meks buat muka kool giler.Pok Guarg sengeh memanjang je dok menerima kedatangan meks.Uh.saja la tu kan nak perli.Ada meks kisah..weeekkk!!!


dup dap dup dap.


okelah dapat result..................


yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ada A


oke p jumpa cikgu Hamidah.

yani : cikgu result saya.? [ sambil bagi slip
Cikgu Hamidah : Ha ni la cikgu nak tengok.Dulu cikgu maroh ko awop buke gapo sebb cikgu sayang ko awop hazwani...
Yani : tau doh cikgu sayang saye.Saye pun sayang ugop ko cikgu.!![ sambil kesat2 air mata ][ cikgu Midah tepuk2 bahu

oke tamat dah dup dap dup dap..


tapi balik rumah bertambah kedup dap dup dap tu..


abah 
mood : baru lepas solat asar.
abah : adik mana result.
yani : ambik r..nok masuk bilik doh..abah sudoh tengok abah letak atas meja deh
abah : senyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm [ umi bgtau la ]


oke bye!!

sekian terima kasih!!


meks belah kanan : PENOLONG BENDAHARI  MAJLIS PERWAKILAN PELAJAR 


OKE gambaq xdak kaitan langsung!


bye3x..





MEKS KLIK SINI MMG CUMEL CUMEL JER

2 comments:

suffer8zine said...

heheh gambar bawah tu :P

Terkini : Panas!!!

qin said...

bw here:)